Ексклузивно Манол Пейков купи къщата на Димитър Талев в Прилеп

Новият отбор на Попето привлече румънския Благо Джизъса

OFFNews 01 март 2018 в 07:31 3591 0

Новият клуб на Ивелин Попов - Рубин, се подсили с румънския халф Габриел Еначе. Той идва от Стяуа, където беше основна фигура преди да си навлече гнева на боса Джиджи Бекали заради разгулния си живот.

От Рубин не разкриха срока на договора. В Казан Еначе ще играе с номер 26. 27-годишният румънец е бивш футболист на Миовени и Астра, като с тима от Гюргево стана шампион на Румъния през сезон 2015/16. След това премина в Стяуа.

За националния отбор на северната ни съседка халфът има 5 мача.

Тялото на 27-годишния Еначе е изрисувано от горе до долу с татуси на християнска тематика, които той обяснява с дълбоката си вяра. Преди време в Рубин игра и бившият ни футболист Благой Георгиев - Благо Джизъса, който също като Еначе имаше много християнска символика по кожата си.

Междувременно Ивелин Попов бързо се превръща във важна фигура в Рубин, каквито са и очакванията към него. Футболист №1 на България за 2017 година се представи много силно в контролите на тима от Казан, като отбеляза два гола - срещу Волеренга и Розенборг. Попадението му във вратата на Волеренга от фаул беше избрано от феновете за най-красивото по време на зимната подготовка.

Мачът се игра на 18 февруари и завърши 3:0 за Рубин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови