Интернет се забавлява с "DEDO BORE SKILLS"

Донислав Донев 23 юни 2017 в 12:45 4933 0

Зрителите, които присъстваха на Националния стадион "Васил Левски", за да наблюдават шоуто на Бербатов и Фиго "All Stars" със сигурност са останали с хубави спомени.

Част от най-забавните моменти обаче не бяха свързани с Пол Скоулс или Райън Гигс, а една от нашите звезди - Даниел Боримиров. 

Легендата на Левски стана за смях пред съотборници и зрители по време на благотворителния мач. Необезпокояван в средата на терена, Борето получи топката, но загуби равновесие и падна на земята.

Изпълнението му мигновено предизвика бурен смях сред трибуните, като феновете не пропуснаха да се шегуват при всяко негово отиграване след това.

За негов лош късмет, само няколко минути по-късно му се наложи отново да се изправя от земята, след като за втори път загуби равновесие.

Очевидно пълният малшанс си оказа влиянието на спортния директор на Левски и той си изля яростта в краката на един от гостите на Бербатов.

В крайна сметка и шоуто бе налице. Трябва да благодарим на звездите като Даниел Боримиров и компания, които направиха празника в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови