Рийз Уидърспун с три крака и Опра с три ръце - гаф в снимки на сп. Vanity Fair

OFFNews 27 януари 2018 в 17:59 39289 1

Снимка BoredPanda

Списание Vanity Fair направи огромен гаф при публикуването на снимки за корицата на редица холивудски звезди, като добави на някои от тях допълнителни крайници. 

Дванадесет от най-големите холивудски звезди, включително Том Ханкс, Никол Кидман, Робърт Де Ниро, Опра Уинфри и Рийз Уидърспун, позираха за снимки, направени от един от най-добрите и високоплатени фотографи Ани Лейбовиц.

Въпреки великолепните модели и безпогрешния фотограф, явно обработката на снимките е претърпяла сериозен крах.

Потребители на социалните мрежи не пропуснаха да се пошегуват със случилото се, като подчертаха, че Рийз Уидърспун се е оказала с три крака.


Уидърспун реагира с чувство за хумор и публикува в социалната мрежа Twitter молба към феновете си да продължат да я харесват такава, каквато е, макар и с 3 крака.

От списанието излязоха с изявлението, че това не е трети крак, а ръбът на роклята, който прави илюзорно очертание.

Само, че това не е единствената грешка, която е допусната. Служителите в отдела по фотообработка са раздали и отнели още няколко крайника.

На друга снимка на Опра и Уидърспун, която е определена като кадър „зад кулисите“, световноизвестната водеща има 3 ръце.

Опра също публикува коментар относно снимките в Twitter, като се обърна към Уидърспун: "Ще приема 3-тия ти как, ако ти приемеш 3-тата ми ръка”.

В същото време Зендая изглежда е останала с един крак, а потребителите на социалните мрежи се пошегуваха, че явно са използвали единия ѝ крак, за да го добавят на Уидърспун. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки