Хороскоп 20-26.01.2024 г.: Близнаци и Козирози изясняват важни теми, Везни и Скорпиони следват амбиции

Антония Мечкова 20 януари 2024 в 07:29 53598 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За другите периодът може и да е празничен, но вие се натъквате на спънки и сте готови да вините околните за несгодите. През уикенда Овните се дразнят, че ги оставят на заден план в службата, от понеделник ще упорстват за изява, ще търсят покровителство от близки. Във вторник ще разберете, че не бива да бързате, а в сряда – че трудностите са, за да извлечете важни уроци. После пак показвате припряност, дано контролирате хъса си за спорове. И с родата не са уместни, камо ли с колеги, шефове, познати. За любовни грижи търсете съвет.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
На вас ви се ще делата ви да се уреждат по-леко и бързо, но периодът изисква повече търпение. През уикенда Телците да смирят амбициите си, в понеделник тихо и тактично да помагат на околните, макар че някои може да им създават и яд. Във вторник подхващате интересни идеи, за реализацията им трябва дълга и всеотдайна работа. Не се лъжете, че ако в сряда се заемете със стар план, ще е по-лесно, нови проекти проучвайте грижливо, крият в себе си и още шансове. В петък ще се радвате на постигнатото с толкова труд, споделете го с обичани.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Трудностите през 7-дневието ще ви накарат по друг начин да подходите и към задачите, и към общуването си. През уикенда Близнаците забавят деловото си темпо, от понеделник влизат в строг режим на работа и отдих, а във вторник търсят услуги и бъдещи съюзници. В следващите дни ще сте по-критични към околните, има и за какво, но не се претоварвайте с ангажименти в екипа, нито пък на хора в него си изкарвайте яда, щом нещо не върви. Ще си направите по-ефективен план за действие и гледайте да отделите повече време на любимия.

РАК (21.06 – 21.07)
Много именни дни, покани за купони и приказки защо общата работа май не върви... Е, от уикенда вие ще си налагате ограничения по темата. Раците ще се включват в общия хор чак когато се намери идея и лидер за новата дейност. В понеделник смятате, че усилията ви не са оценени, във вторник обещанията ви към колеги и близки изискват по-големи усилия. В сряда-четвъртък проявете търпение, иначе недоразуменията може да прераснат в остри спорове в кръга ви вместо да помагат. В любовта слушайте сърцето си, знае цяр за всяка болка.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика