Хороскоп 03-09.02.2024 г.: Овни и Водолеи гледат към нови проекти, Близнаци, Раци, Козирози не споделят идеи

Антония Мечкова 03 февруари 2024 в 07:55 41287 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, от уикенда поемате делови задължения, а и обещавате едно-друго на близки. В понеделник Овните ще се изнервят и може да си го изкарат на околните, по-добре да обмислят плана си за действие. Във вторник и сряда има риск усилията ви да не бъдат оценени, въпреки че се стараете. В четвъртък-петък обстоятелствата ще ви подтикнат към избор – някои се заемат със самостоятелни начинания, втори имат осезателна нужда да отдъхнат. Дано най-обичаните се съобразят с вашите предпочитания, почивката не е каприз.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Цялото 7-дневие изненадва с нежелани делови проблеми, но ако прецените по-обективно нещата – няма да стоите в губеща позиция. От уикенда Телците да бъдат внимателни с финансите, периодът идва с куп поводи за празнуване, ама и сметките са си сметки. В понеделник не споделяйте бъдещи планове, май ще се наложат промени. Във вторник не оставяйте недовършени задачи, в сряда ще се почувствате подценени и натоварени с чужди грешки. Споко, развоят в следващите дни ще ви върне добрите шансове, ще намерите убедителна изява.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Низ именни дни започва от събота, покани за купон повдигат настроението ви. Близнаците да не говорят много-много за новите си делови идеи, в понеделник е добре да съдействат на колеги и познати, а и да остават на по-заден план. Във вторник укрепете равностойните сътрудничества и не се изкушавайте в сряда да вините друг за пропуски, бавна сполука. Усилията ви привличат внимание и ако обещаната помощ не се вижда, епизодични услуги ви срещат с подходящи хора. Намирате разумен изход от лични проблеми и стабилизирате връзката си.

РАК (21.06 – 21.07)
Поводи за празнуване бол, но и вие не споделяйте деловите си замисли на маса още от уикенда. В понеделник Раците ще трябва да следват чужди идеи, във вторник трудностите се множат, та ще помагат и на околните. Сряда създава по-перспективни съюзи за работа, избягвайте да налагате мнението си през следващите дни с укори и разправии, другите са привлечени от примера ви, от находчивостта, така че си мерете приказките. В любовта слушайте сърцето си, а то няма да допусне да диктувате и най-разумни решения от позиция на сила.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика