Хороскоп 01-07.07: Овни и Водолеи напредват с много труд, Везни и Близнаци да заложат на дипломация

Антония Мечкова 01 юли 2023 в 06:25 22008 1

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда кроите амбициозни планове, гответе се за повече трудности. В понеделник Овните не са наясно с делови и лични задачи, а трябва да уреждат всяка своя стъпка в духа на закона и разумните харчове. Във вторник-петък не се изтъквайте в екип и пред партньори, скромните разчитат на помощ точно от тази посока. Ще подобрите и служебното си положение, и финансите от сряда, но не пилейте време с нови компании, някои не ви подхождат. Вече обвързани или само влюбени, най-добри съветници ще имате в лицето на своя избраник.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично 7-дневие. Дори да сте го посветили на отдих, пак ще ви се види уморително. До понеделник Телците да не се претоварват със служебни или домашни дела, във вторник някои се чувстват неоценени от шефове и колеги. Пък и парите ще ви притесняват. Избягвайте разправии, има куп други начини да обърнете нещата в желаната посока. Май ви е най-важно възхищението на любимия... В четвъртък ще оценят и стратегическото ви мислене. Мнозина се справят със сложни задачи умело, в петък приходът е ОК, укротяват и темпото.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В началото на юли е важно точно да планирате деловите и личните неща, даже отдихът изисква подготовка, за да мине добре. Понеделник кара Близнаците да бъдат сдържани, не е време за разправии с близки, макар че до петък теми не липсват. Има в какво да отстъпите, има и какво да свършите сами във вторник, в сряда пък обмисляте нови идеи. Гответе се за упорита и по-търпелива работа, ако е в екип – разпределяйте задачите според уменията на околните. В любовта се мъчете да подредите нещата така, че всеки да е доволен от взетото решение.

РАК (21.06 – 21.07)
Не обичате да оставате в сянката на близки, а през следващите дни се налага. От събота до петък за Раците водеща тема е увеличаването на доходите им. В понеделник усилията ви ще бъдат възнаградени, макар че не подхващате точно нещата, за които сте мечтали. Във вторник разчитате и на помощ от близки, в сряда прокарвате нови идеи много тактично. Има защо – назрява спор, трябва да приспособявате плана си към обстановката, да отстъпвате. В любовта ще е по-мъчно да го правите, но ако става дума за отдавнашна връзка, тя си струва.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews