Нападателят с макетното ножче вече е обвинен за серия от заплахи към Дебора

OFFNews 04 август 2023 в 14:34 4407 4

Георгиев

Снимка БГНЕС

Георги Георгиев

Районната прокуратура в Стара Загора е повдигнала допълнително обвинение спрямо Георги Георгиев по досъдебното производство за закани за убийство към 18-годишната Дебора Михайлова след събрани допълнително доказателства. Наблюдаващият прокурор е прецизирал обвинението по воденото до момента досъдебно производство, съобщават от държавното обвинение.

Срещу Георгиев (Георги Николаев Георгиев се представя като Георги Николаев) се водят две производства - за нанасяне на средна телесна повреда на Дебора, която получи 400 шева, след като наряза момичето с макетно ножче, и за закани за убийство. 

Днес на 26-годишния мъж е било предявено обвинение за това, че в периода от началото на месец април 2023 г. до 25 юни 2023 г. се заканил с убийство на Дебора. Според събраните нови доказателства заканите са отправени лично към пострадалото момиче и чрез мобилно приложение, като в тях се съдържат агресивни заплахи за саморазправа.

До момента бе установено, че Георги се е заканил на момичето по мобилно приложение на два пъти – на 24 и 25 юни 2023 г., за което той е привлечен като обвиняем. Новите доказателства сочат обаче, че мъжът е заплашвал Дебора още четири пъти от април до 25 юни - или общо шест пъти, за което му е повдигнато допълнително обвинение в рамките на воденото досъдебно производство за закана с убийство. 

По двете дела срещу него са събрани категорични доказателства, че е извършил престъпленията. Те се базират на разпити на свидетели, експертизи, огледи на местопроизшествието, веществени доказателства и биологичен материал и др.

Георги Георгиев е в ареста след повторното му задържане на 30 юли. Съдът уважи искането на прокуратурата и го остави в ареста. Обжалването на мярката е насрочено за 9 август.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1974

4

Владè

04.08 2023 в 19:01

Днес казали по един от каналите бъгъ путин тв, че обезобразяването на момичето напомняло на работа на трафикантите на хора с тямната им омерта.
Значи Vitorio , който коментира преди мен е прав.
Веригата трафик, полицаи, вещи лица, вещици, судилища ,прикриватели
радановци е обилно смазана с парички за къщики на морето и овощни градинки. Идват си от самосебе си някой съждения барабар с отговорите. Момчето с вид на талибан, си е супер възрожденец, пилонджия, горд присъствуващ сигурно по събори и народни веселия , дето с претсидентя рядеффф си сторва фото.
Цялата тази тълпа ,ф@@@с човшки е като по калъп излята, от главния пилонджия на държавицата до последния възрожденски стресар с евнухоиден вид , всички са еднакви. Голи тикви,бради като на ислямист, тъп, много тъп празен поглед, фъфлещи и гъгнещи безйоди (балканска ендемична гушавост) . Пълни с вода ( от стериодите ) мускули пък и коремно възлизане правят ,да впичатлят мисирките , на най-ниския лост обаче.

-295

3

Vitorio

04.08 2023 в 15:20

Обвинения, без разследване, изключително са некадърни българските магистрати и полицаи, всячески се опитват да запазят групата за която е работил Георги, за да не им секнат не регламентираните приходи!
Не може ли вместо истанбулска конвенция, да приемем РИКО законът,(директно от Америка) който е изключително работещ! Така като се пипне конеца на една мутричка, като касапина, може да се разплете целият пуловер от свински черва на старозагорската мафия, която се явява единствената пазена от законна на всяка цена...
Как покрай Семерджиев, изгоряха 45 полицай от първо РПУ, а около Георги няма никой, дори името на дискотеката в която е "охранявал" или по точно сутеньорствал?!

22548

2

dolivo

04.08 2023 в 15:09

полицията много търтееста

дори завзета наполовина от същия мутро барок

14048

1

voododoll

04.08 2023 в 14:49

Абсолютно възмутителен е факта, че ако не беше станал случая, публичен, нямаше изобщо да се разкрият тея "формалности" И тоя малоумник щеше да си е на свобода!

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика