Ясен Тодоров не разбира защо шефът му в НСлС се страхува от Гешев

OFFNews 15 май 2023 в 18:15 1613 2

Тодоров

Снимка БГНЕС

Ясен Тодоров

Не мисля, че Иван Гешев има някакви проблеми с емоционалността си и да е склонен към извършване на престъпление. Познавам го от близо 30 години. Не съм забелязал (Борислав) Сарафов (зам. главния прокурор) да е заплашван от нещо, обяви зам.-директорът на националното следствие Ясен Тодоров по бТВ.

Повод за думите му е казаното по-рано от Сарафов, че се чувства застрашен, защото познава методите, с които си служи Иван Гешев, и поиска служебният министър на правосъдието Крум Зарков да му назначи охрана.

Според Ясен Тодоров, който е на страната на Гешев в срамната драма в българската прокуратура, миналия петък тримата (Гешев, Сарафов и той самият) са общували перфектно и не знае какво се е случило за разрива между ръководителя на държавното обвинение и заместника му.

"Срещу единия (Иван Гешев) беше извършен опит за убийство – терористичен акт, защото със средството, с което той беше извършен, можеше да пострадат много други граждани, освен обекта на покушението. От Сарафов за първи път чувам, че се плаши от нещо и то най-вече от човека, когото придружаваше навсякъде, и човекът, който го оставяше да го замества", коментира Ясен Тодоров.

И не пропусна да отбележи, че Сарафов е "провидял някакви проблеми в прокуратурата, които явно не ги е виждал последните 15 г."

"През годините съм показал, че не се страхувам. Но пред вас и българското общество заявявам, че нямам намерение да се взривявам, самопрострелвам, самокатастрофирам", каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11730

2

Батко

15.05 2023 в 22:05

Сарафов, лицето, се изложи много.

1236

1

БотоксПутю

15.05 2023 в 19:15

Познавали се от 30 години, демек заедно са учили в милиционерското. От един дол дренки.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки