Белослава с условна присъда за шофирането след употреба на алкохол

OFFNews 18 януари 2024 в 12:26 4786 0

Белослава

Снимка Архив

Белослава

Певицата Белослава е осъдена на 4 месеца условно с 3 г. изпитателен срок за това, че през лятото на 2023 г. седна зад волана след употреба на алкохол. Освен това книжката й е отнета за 6 месеца и трябва да плати глоба от 150 лв., съобщи БТА.

В нощта на 10 юли миналата година Белослава бе спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево". Излизала е от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Дрегерът е отчел 1,25 промила алкохол. Певицата бе задържана за 24 часа и отказа кръвна проба.

Присъдата е от края на септември и е влязла в сила. Тъй като Белослава е без книжка от 11 юли м.г., най-вероятно тези дни документът й е бил върнат. След случилото се Белослава се извини на феновете си.

"Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава", написа тя във фейсбук тогава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!