Vivacom пуска смартфона Samsung Galaxy A23 5G при много атрактивни условия

OFFNews 27 септември 2022 в 13:27 3527 0

Samsung Galaxy A23 5G
Vivacom стартира продажбите на стилния и функционален смартфон Samsung Galaxy A23 5G.

Vivacom стартира продажбите на стилния и функционален смартфон Samsung Galaxy A23 5G при много атрактивни условия. Това е устройство, което се откроява с елегантен дизайн, мощна основна камера и дълъг живот на батерията. То поддържа мобилни комуникации от пето поколение и e напълно съвместимо с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Samsung Galaxy A23 5G има тънък и елегантен корпус с Ambient Edge дизайн на основната камера. Цялостният външен вид се допълва от ярък 6.6-инчов Инфинити-V LCD FHD+ дисплей, чиято честота на опресняване е до 120Hz. Моделът се предлага в три цвята - черен, бял и светло син. Той е изключително компактен - 165,4 x 76,9 x 8,4 мм., а теглото му е едва 197 грама.

Смартфонът разполага с универсална четворна основна камера с висока резолюция, широки и ясни лещи и портретен режим. Основният сензор е с резолюция 50 MP, поддържа OIS (оптична стабилизация) и прави ясни и ярки снимки, без трептене. Отзад са разположени също един 5-мегапикселов ултраширокоъгълен, както и два 2-мегапикселови сензора – за дълбочина и макро. Селфи камерата е 8-мегапикселова.

Моделът е задвижван от процесор Snapdragon 695 5G и разполага с 4GB оперативна памет, 128GB вътрешна памет, както и възможност за увеличението й до 1TB посредством microSD карта, която се закупува отделно. Батерията му е с голям капацитет от 5000 mAh и разполага с функция за супер бързо 25W зареждане. Сред останалите екстри на смартфона са поддръжка на Dolby ATMOS и страничен сензор за пръстови отпечатъци.

Samsung Galaxy A23 5G може да бъде закупен на цена от 10,98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца с план Unlimited MAX и в комплект с адаптер.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!