Документални поредици по случай Деня на Земята в EON Видеотека

OFFNews 22 април 2024 в 11:53 481 0

Деня на Земята
На 22 април отбелязваме Деня на Земята. Специално по повода EON Видеотека от Vivacom представя богат избор от завладяващи документални поредици, които ще ви отнесат на непознати места и ще ви разкажат нечувани досега истории.

На 22 април отбелязваме Деня на Земята. Специално по повода EON Видеотека от Vivacom представя богат избор от завладяващи документални поредици, които ще ви отнесат на непознати места и ще ви разкажат нечувани досега истории. Във Видеотеката има разнообразно ексклузивно съдържание, включително интересни научно-популярни предавания и поредици на National Geographic, Viasat Nature и History Channel.

От златистите пустини до зелените джунгли, от безкрайните океани до снежните върхове на планините - с EON Видеотека можете да изследвате непознати кътчета от планетата Земя. В следващите редове ще ви представим част от интересните научно-популярни поредици, с които да отбележите Деня на Земята в EON Видеотека.

„Свят на покой“ е изцяло нова поредица, която комбинира завладяващи кадри, озвучени с гласовете на 10 от най-известните холивудски звезди, налична в каталога на HBO On Demand. Всеки епизод ще ви пренесе в свят на покой с помощта на релаксираща музика, впечатляващи природни кадри и успокояващ глас. В EON Видеотека можете да гледате също „Вечна планета: Героите на океаните“, където екип от морски учени разказват за защитата на океаните, а също и историята за едно опасно спускане от висок снежен връх в „На края на света“, налични в каталога на HBO On Demand.

Документалните поредици в EON Видеотека включват още „Изкуството на градината“ от каталога на Pickbox NOW, където най-добрите дизайнери на градини обсъждат последните си проекти по света и демонстрират връзките между климатичните промени, устойчивостта и изкуството на градината. Насладете се на вълнуващите продукции на National Geographic On Demand „Фотограф“, „Дивият бряг на Калифорния“ и „Европа отвисоко“, за да опознаете подводния свят на Бахамските острови, местността Биг Сур в САЩ и спиращи дъха пейзажи от Стария континент. В каталога на Arena Play са налични и филмите „Абсолютна нула“ и „Супер вулкан“.

Видеотеката на EON предлага голям избор от вълнуващи филми и научно-популярни предавания и поредици, с които да обогатите своята обща култура. Забавлението в най-голямата видеотека в страната е гарантирано с разнообразието от съдържание, препоръчано от усъвършенстван изкуствен интелект и специален екип от редактори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки