Русия иска извинение от "Фокс", защото нарекоха Путин убиец, а Тръмп го защити

ОFFNews 06 февруари 2017 в 14:15 5217 12

Кремъл реагира остро на думите на водещия на "Фокс нюз" Бил О'Райли, който в интервю с Доналд Тръмп в неделя нарече руския президент Владимир Путин убиец. 

Тръмп заяви пред журналиста, че уважава Путин и би било по-добре Щатите да се разбират с Русия, отколкото да са в лоши отношения.  

"Уважавам го, но аз уважавам много хора. Това не означава, че ще се разбирам  с него", коментира американският президент. 

Но не това, а отговорът на О'Райли е подразнил Кремъл. "Но Путин е убиец", опонира журналистът, на което Тръмп отвърна, че има много убийци и Щатите също не са невинни.

"Вярваме, че изявлението на водещия на "Фокс нюз" бе обидно и непростимо. Бихме предпочели да чуем извинения, насочи към президента от толкова уважавана телевизионна мрежа", заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС. 



 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

12

Victimized

07.02 2017 в 16:01

САЩ дето от основаването си като държава, до сега са в постоянен военен конфликт, избили са стотици милиони, наложиха геноцид на местното американско население, унищожиха Китай по време на опиумните войни, в които фамилии като Форбс и Делано /Рузвелт/ натрупаха милиони от контрабанда, построиха си държавата с робски труд и на гърба на останалите, консумират евтин петрол и ресурси изтъргувани с бомби и кръв на невинни, ИМАТ НАГЛОСТТА да наричат чужди управляващи убийци?? Дори да е така, най-малкото от куртоазия и от срам могат да го спестят. Но какъв ти срам .....

10910

11

1Sion1

06.02 2017 в 18:39

Супер смешно е водещ на американска телевизия да нарича който и да е държавен лидер „убиец”..Просто факт.

10564

9

ultra-73

06.02 2017 в 17:25

Евалла на джурналиста:)

7506

8

А ние кога най-сетне ще искаме извинение задето Путинката непрекъснато обижда и подиграва България?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки