Разходка в гората: Видео с Кадиров се появи в Телеграм канала му

OFFNews 17 септември 2023 в 15:17 13283 4

Размаз Кадиров

Снимка Стопкадър

Размаз Кадиров

Тази сутрин в руски медии започнаха да се появяват публикации, цитиращи "източници", според които Рамзан Кадиров е починал.

Телеграм каналът на лидера на Чечения, за когото се говори, че е в кома, отговори, като публикува видео от разходка на Кадиров под дъжда на фона на дървета и трева. В поста Кадиров отговори на "лъжите в интернет", без да навлиза в подробности.

"Горещо съветвам всички, които не могат да различат истината от лъжата в интернет, да се разходят на чист въздух и да подредят мислите си. Дъждът е прекрасно ободряващ", се казва в надписа към видеото.

В двата публикувани клипа се вижда самият Кадиров, пътека, по която върви, дървета и поляна. Датата на заснемането, както и мястото, където е записано видеото, не са известни.

За възможно влошаване на здравето на лидера на Чечения се говори от началото на 2023 г. Подозренията бяха предизвикани както от факта, че Рамзан Кадиров пропусна обръщението на президента Владимир Путин към Федералното събрание на Русия на 21 февруари, така и от нездравословния външен вид на чеченския лидер в последните му видеоклипове, предаде УНИАН. 

През март Кадиров направи опит да разсее спекулациите с публикация в Телеграм: "За тези, които се утешават с надеждата, че съм неизлечимо болен, съжалявам, че ви разочаровам".

Слуховете за влошаване на здравето на Кадиров бяха потвърдени от Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна. Представителят на Главното разузнавателно управление на Московска област Андрей Юсов отбеляза , че "наистина има информация, че Кадиров е в тежко състояние и заболяванията, които са се влошили и са станали причина за това състояние".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

788

4

jorj

17.09 2023 в 23:00

Ауууу.. вълчо Кадирчо се разхожда гладен в гората... и кого да види, Черната шапчица! Тя отивала на гости на дядо си Путя! И краят на приказката го знаете и без да сте яли лук.

3251

3

динозавър

17.09 2023 в 22:12

Кадиров май пее заедно с Кобзон. На небесния площад.

10298

2

AntiZ

17.09 2023 в 18:43

Мъртъв дон се лута из интернета, подут като тридневен удавник. Мънка, мрънка, розов като Барби и говори глупости. Нормален мъртъв не хленчи така, държи се тихо и смирено. Но дон пък не е обещавал, че ще кротува в ковчега, докато близките му редят сълзи и сополи...Нàхуй, дон!

318

1

Valioka

17.09 2023 в 16:15

Чакайте сега, тя информацията излиза предимно от руски и чеченски медии... Кой сега да се срамува от разходката на Кадиров?... Нещо не схващам...

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика