Хенри Кисинджър се надява САЩ да отвърнат на руските хакери

OFFNews 19 декември 2016 в 13:41 3533 5

Бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър заяви в интервю за CBS, че вярва в твърденията за руска хакерска намеса около изборите в Щатите и се надява Вашингтон да отвръща със сходни атаки срещу Русия. 

Кисинджър, държавен секретар по време на администрацията на Ричърд Никсън, твърди, че всяка страна има възможностите и нанася хакерски атаки в други държави, но никой не иска да признае какъв е охватът на действията.

 Американецът нарече руският президент Владимир Путин герой на Достоевски и каза, че той студено пресмята националните интереси на Русия.

 "За него руската индентичност е много важнам защото в резултат от падането на комиунизма Русия изгуби около 300 години история. Въпросът "Какво е Русия?" е надвиснал в умовете им. И това е проблем, който никога не сме имали", коментира Кисинджър. 

Въпреки че отказа да подкрепи кандидат-президентите в САЩ, Кисинджър заяви, че изборът на Доналд Тръмп е невероятна възмобност. Според бившия държавен секретар инстинктите, по които се води Тръмп, го карат да повдигне важни въпроси и ако те бъдат разгледани правилно могат да доведат до добри резултати 






Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12045

6

Гаврилов

24.12 2016 в 03:47

Такава лайно като този бива изаквано веднъж на хиляди години . Хайде да умира и да не занимава човечеството повече със себе си . Достатъчно природни ресурси е изхабил през живота си със никому ненужното си съществуване .

13056

4

Какавидков

19.12 2016 в 20:15

Е, отказваме да се разправяме със всяка проста хурка търсеща си закачалка за празната кофа.

13056

1

Какавидков

19.12 2016 в 13:59

Генри, Генриии, какой гороший гай беше.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика