Ал. Дугин за дъщеря си: Тя беше красиво православно момиче. Враговете на Русия я убиха подмолно

OFFNews 22 август 2022 в 16:23 11715 23

Дугин

Снимка Блумбърг

Александър Дугин

Александър Дугин коментира за първи път убийството на дъщеря си Даря. Твърди се, че коментарът му е бил публикуван по негово искане в телеграм канала на Константин Малофеев, основател на телевизионния канал "Царьград".

"Както всички знаете, в резултат на терористичната атака, извършена от нацисткия украински режим, дъщеря ми Даря Дугина беше жестоко убита при експлозия на 20 август, докато се връщаше от фестивала "Традиция" край Москва.

Тя беше прекрасно православно момиче, патриотка, военен кореспондент, експерт на централните канали, философ. Нейните речи и репортажи винаги са били дълбоки, обосновани и сдържани. Никога не е призовавала към насилие и война. Тя беше изгряваща звезда в началото на своя път. Враговете на Русия подло, подмолно я убиха.

Но ние, нашият народ, не можем да бъдем сломени дори от такива непоносими удари. Те искаха да смажат волята ни с кървав терор срещу най-добрите и най-уязвимите сред нас. Но те няма да успеят.

Нашите сърца жадуват не просто мъст или възмездие. Това е твърде дребно, не по руски. На нас ни е нужна само нашата Победа. На нейния олтар положи своя момински живот моята дъщеря. Така че, победете, моля.

Искахме да я възпитаме като умно момиче и герой. Нека и сега тя вдъхновява синовете на нашата родина за героизъм", казва Дугин в своя коментар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2073

23

Johnny B Goode

23.08 2022 в 10:54

УмрЕм си от смЕх когато някоя 70 и кусур годишна пенсия като Еврото обуе памперса, седне пред клавиатурата и започне да се прави на Чък Норис.
А тези пубертетски шегички на майчина тема само доказват, че старческото вдетиняване не прощава.

-60

22

офф бее

23.08 2022 в 01:42

Тоа па папагал. В онея части бил...маймуняк

2073

20

Johnny B Goode

22.08 2022 в 23:50

Еврото, тези техники едно време в спец частите ли сте ги учили? Или си гледал като кучето месарницата?
Сега сериозно. Пий си лекарствата за простатата, вземай по половин хапче Виагра да не си пикаеш по обувките, и не се нервирай много.
Че както си с това ЕГН, може да осиротее форума.

8769

18

flatko

22.08 2022 в 19:42

Има ли вече някакво съмнение, че този откачалник сам е поръчал дъщеря си? Подмамил я е в собствената си кола и в последния момент се е отказал да пътува с нея. После, часове по-късно, използва смъртта ѝ, за да сее пропаганда за още война и убийства.
Този нещастен сатанист е пряк идеолог на толкова много смърт, че едва ли би му трепнало стоманеното сърце да посегне на дъщеря си. Болен бездушен изверг.

1730

16

Ivan

22.08 2022 в 18:37

Бог да я прости! Не биваше да стане това. Но православни Дугин, кога стнахте от ортодоксални комунисти, ленинци, марксисти, интернационалисти и пр. идиотизми православни и верващи у Св.Троица и непорочното зачатие?!?! Ми нали вие, не лично ти, но себеподобните ти, верващите в момента у Христа безпределно, взривихте храма Христос Спасител в центъра на Москва, кога на власт бе другарят Бащица, Йосиф Джугашвили! После карлик Вова, КГ-бешник и Ленинградска бандюга, приеха бълнуванията ти за политическа платформа и сега сеят смърт в православна Украина! Тръгнали сте от Киевска Рус, от орда сте докоснали цивилизацията, но сш оставате орда!

-60

15

офф бее

22.08 2022 в 18:36

Алкохолизиран фашист! Страдай! Нещастник!

2073

14

Johnny B Goode

22.08 2022 в 18:19

Еврото, да не си и пазил снимката на стената на тоалетната, че толкова тежко приемаш кармата?
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews