Най-грозните спортни екипи (снимки)

Ивайло Анев 16 септември 2014 в 13:41 9473 0

Джон Дейли

Интересна екипировка изненада света на колоезденето. Женският национален отбор по колоездене от колумбийската столица Богота я показа пред спортната общественост по време на Обиколката на Тоскана.

Екипите на колумбийските колоездачки провокира BBC да събере най-грозните спортни екипи. 

Шотландски национален отбор по футбол

Дизайнерите, създали екипа на националния отбор по футбол на Шотландия, понесоха доста критики, след като показаха идеята си. Все пак розово-жълтото райе бе прието, но не донесе успех на отбора в мача срещу Нигерия.

Джон Дейли

Американският голфър Джон Дейли е известен с пъстрото си облекло. Не сме сигурни обаче до колко това му носи успех.

Хорхе Кампос (Мексико)

Легендарният мексикански вратар Хорхе Кампос попадна в класацията на английския таблоид “Сън” за най-грозните футболните екипи, заради своя шарен екип, с който се подвизаваше по терените на САЩ на световните финали през 1994 година. Въпреки шаренията по екипа на Кампос, Данчо Лечков не се разсея тогава при дузпите и закова топката в горния десен ъгъл на вратата на мексиканците, с което класира нашите на четвъртфиналите.

Дейвид Сиймън (Англия)

Продължавайки темата за ужасни вратарски екипи, няма как да не споменем този на вратаря на Англия Дейвид Сиймън. Той носеше този екпи на Европейското първенство пред 1996 г.

Английски национален отбор по ръгби

Колкото по-малко се коментира този екип, толкова по-добре.

СК Хееренвеен

Холандият футболен отбор Хееренвеен е известен със своите екстравагантни екипи, които представляват синьо райе с червени, наподобяващи любовни, сърца. Холандците имат лоши спомени от българия и по-точно от нашия "Левски" (София). През 2005 г. българите се класираха пред тях на второ място и продължиха на 1/6 финалите в турнира.

ФК Норич Сити

Този екип от 1990 г. остава в историята като един от най-цветните и не особено добре приети от феновете на отбора на Норич Сити.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика