Буфон: Кандидатствах в университет с купена диплома

OFFNEWS 02 ноември 2016 в 16:21 4012 0

Легендарният вратар на Ювентус и Италия Джанлуиджи Буфон има зад гърба си впечатляваща кариера, чийто край все още не се вижда.

В последно време той допусна някои грешки, което накара критиците му да заговорят за близкия край, но още в следващите мачове №1 на "Старата госпожа" намери подходящите отговори на терена. Освен отличен вратар, Буфон е и приятен събеседник, защото разговаря откровено и непринудено. Предлагаме ви някои от най-популярните цитати, житейски правила и спортни съвети с марка "Буфон":

Станах вратар от скука, любопитство и тщеславие.

За да станеш вратар, трябва да си роден мазохист. Единственото, което знаеш със сигурност е, че ще ти вкарват голове.

Когато започнах кариерата си, нито един вратар не пазеше по къси ръкави. Сега го правят всички. Явно съм моден диктатор.

Сексът ми пострада, докато бяхме в Серия Б. Имах толкова много друга работа.

На Италия са нужни мъже, а не лица от лепенките на Панини.

Още ме е срам, че си купих дипломата за средно образование. Дори наивно се опитах с фалшивия докупент да се запиша в университет. Родителите ми са учители и затова аз трябваше да уча повече.

Не се готвя за дузпи с гледане на видео. Предпочитам порното.

Аз съм единственият футболист, който не се интересува от коли. Моята стара Ланчия ще ме откара, където и най-скъпата кола.

Признавам си невежеството, защото без него нямаше да имам същото чувство за хумор. Без самоирония човек става монотонен и скучен.

Обвиняват ме, че много крещя по време на мачовете и го правя едва ли не заради камерите. Така е. Футболът е цирк, а ние сме клоуните.

Мързелив човек съм. Радвам се, че имам толкова кратък работен ден.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша