Чуколов: Нарекох протестиращите изродчета, защото ме нападнаха

Вероника Шербанова 12 ноември 2013 в 18:07 2990 17

Десислав Чуколов, Снимка: БГНЕС
Десислав Чуколов, Снимка: БГНЕС

 

Депутатът от „Атака“ Десислав Чуколов нарекъл протестиращите студенти „изродчетата на Бойко“, защото в петък бил нападнат от протестиращи.

„В петък бях нападнат от така наречените мирни и интелигентни протестиращи, които в петък вечер бяха пияни и дрогирани“.

Петима от нападателите ми бяха отведени в Пето РУП. Никой обаче не отрази нападението, подчерта Чуколов.

„За вас нормално ли е това да бъда причакван, заплашван със смърт и нападан. В неделя кой от вас, медиите, коя телевизия отрази, че беше запален наш билборд? Как да наречеш хората, които палят образа на политическия си противник? Това се нарича фашизъм! И когато кажеш това на глас, когато се възмутиш, че самозабравили се хора смятат, че това е нормално и го въвеждат като практика и норма, тогава получаваш обвинения“, заяви депутатът от „Атака“.

„Бойко Борисов не е СИК-аджия ли, няма снимки с Пашата ли“, попита Чуколов, като помоли журналистите да отразяват всички гледни точки.

Според него обществото се е самозабравило, а в София е настанала анархия. Затова той отправил нападки към вътрешния министър Цветлин Йовчев.

„Колко месеци наред по улиците на София се буйства безнаказано? Вече определени хора си помислиха, че София е тяхна и може да се троши, да се пали безнаказано. Отивате при студентите и казвате „Ама той ви нарече изродчета“ и те чели – не чели и става конфронтация, която е интересна за медиите. Кого нарекох „изродчета“? Нарекох „изродчета“ тези, които трошат и палят“, посочи Десислав Чуколов.

Вчера Чуколов нарече протестиращите „изродчетата на Бойко“ в коментар на страницата си във Facebook.

“Малките изродчета на сикаджията Бойко в действие. Полицията на льохмана Йовчев им се радва”, написа Чуколов по случай изгарянето на плакати на партийната телевизия “Алфа” вчера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews