Цветанов: Главчев е качествен човек, остава депутат

OFFNews 18 ноември 2017 в 11:32 6245 2

Димитър Главчев остава народен представител, той е качествен човек и полезен за парламентаризма, заяви пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод рокадите в парламента.

Той подчерта, че ГЕРБ иска да се намали политическото напрежение, а не да го засилва. Не е нормално това, което се прави от страна на опозицията – всичко е свързано с напрежение, което не отговаря на това, което имаме като предизвикателства, и което трябва да свършим като народни представители, каза Цветанов.

"Оставката на Димитър Главчев беше изцяло личен акт", категоричен е зам.-председателят на ГЕРБ. 

По думите му в конкретното заседание не се е налагало да се стига до най-тежкото наказание - изгонването на лидера на БСП Корнелия Нинова, но емоцията и напрежението са взели връх. 

"Не е много лесно да председателстваш българския парламент, когато постоянно имаш някой, който създава дразги и се мъчи всячески да прави някаква провокации", коментира Цветан Цветанов. 

На въпрос за новия председател на парламента Цвета Караянчева Цветанов посочи, че тя е натрупала опит през годините. 

"Корнелия Нинова са възприемаше като бъдещия министър-председател. Те трябва да знаят, че никога няма да управляват, защото това не е партията, която е допринесла за развитието на страната, това е партията, която е участвала в разграбването на страната. В целия този преход от 28 години, какво добро се случи в управлението на БСП? Трябва да спрем с тези спекулации – че някога можем да управляваме с БСП", каза още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7551

2

reKontra

18.11 2017 в 17:38

Като чуя Цвъки да хвали някога значи хваленит е от неговата черга. Качествен човек бил :) :) Другите сме второ качество! Бай Ставри ви очаква.

17156

1

aviatora

18.11 2017 в 12:55

Цветанов , ти си аут от политическата система на страната! Измамниници като теб СТИГА
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков