Стефан Янев: Трети март е символ на несломимия български дух

OFFNews 03 март 2022 в 10:47 3340 2

Снимка Фейсбук/Официален профил

"Трети март е символ на свободата, на несломимия български дух, на националното ни достойнство, самочувствие и идентичност", пише в поздравление за Трети март Стефан Янев - бивш служебен министър-председател и бивш министър на отбраната.

В текста се казва:

"Честит празник, скъпи сънародници!

Изпитанията и трудностите неизменно съпътстват историята на България. Но въпреки превратностите на времето, нашите предшественици са успели да съхранят българската държавност, нейните традиции и ценности.

Затова дни, като този, ни напомнят, че имаме огромен дълг към всички онези храбри и достойни българи, отстоявали с кръв и слово правото ни да имаме свободна и независима държава.

Трети март е символ на свободата, на несломимия български дух, на националното ни достойнство, самочувствие и идентичност".

Премиерът Кирил Петков също поздрави сънародниците ни за националния празник. "Свободата е най-ценното право на човека. Свикнали сме да я приемаме за даденост, но в дни като днешния е редно да си дадем сметка, че без нея нищо друго няма стойност" - пише министър-председателят и предупреждавам, че тя идва, след като е мечтана дълго и е изстрадана. 

Какви чествания се планират днес вижте ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-2175

2

IvanGrozn

03.03 2022 в 13:34

Бърза, бърза и преждевременно свърши Стефчо. Хайде сега се скрий. Свободата си я имаме за даденост, но знаем колко струва. Виждаме колко е ценна и за украинците, които въпреки зверствата на руските кучета не се дават. Няма да я продадем за газ и бензин! Няма да я продадем за фалшива сигурност! Няма!

-8580

1

Днес имаш място в първа класа на извънредния полет до Масква.

Когато си уволнен и си се посрамил за глупостите дето направи за няколко дни е редно да замълчиш

Междувременно: Централната банка на Русия въведе 30% комисиона за покупка на валута. Поредна стъпка от капиталовия контрол.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков