Станишев: Свърши времето на Цветановщината

07 май 2013 в 22:15 2970 3

Ние ще бъдем гарант за следващото програмно правителство, заяви лидерът на социалистите
Ние ще бъдем гарант за следващото програмно правителство, заяви лидерът на социалистите

Хората започват да се отърсват от страха. Времето на Цветанов и на Цветановщината свърши. Българите не искат повече тази арогантност и бездушност, заяви председателят на БСП Сергей Станишев на закриването на предизборната кампания на Коалиция за България в Хасково.

Лидерът на социалистите изтъкна, че 4 години Бойко Борисов и групировката около него живееха в свят, различен от света на обикновените граждани.

Внушаваха ни, че живеем добре. Говориха едно, а се случваше друго. Не ги интересуваше какво става с доходите на хората. Раздадоха милиони бонуси. Оядоха се, възмути се Станишев.

Трябва да се сложи край на арогантността и на театъра всеки ден. Ние ще бъдем гарант за следващото програмно правителство, добави лидерът на социалистите.

2/3 от българите не искат да се повтаря управлението на ГЕРБ. Хората искат промяна. Само ние не направихме сделка с ГЕРБ и отстоявахме принципите си. Всички други пряко или косвено обслужваха Борисов и Цветанов, каза още Станишев.

Според Станишев гласуването за малки партии създава опасност да се разпилее протестният вот и така да се обслужат интересите на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки