Синът на хасковския кмет и Делян Пеевски рекордьори по бягство от работа

16 януари 2015 в 14:47 5744 2

Снимка личен блог

Синът на хасковския кмет - реформаторът Станислав Иванов и депутатът от ДПС Делян Пеевски са двамата абсолютни рекордьори по неоправдани отсъствия от пленарната зала на Народното събрание за декември, показва справка в сайта на парламента.

21 неизвинени отсъствия имат депутатите за месец декември, в който родните избраници приемаха основния закон в държавата-държавния бюджет.

От общо осем заседания на НС преди голямата депутатска ваканция  Станислав Иванов е присъствал едва на половината. Култовия депутат от ДПС Делян Пеевски се е записал с три неизвинени отсъствия.

С по две неоправдани отсъствия в списъка на скаталите се от работа без основателна причина са социалистът Драгомир Стойнев и напусналият депутат от ББЦ Стефан Кенов. От ГЕРБ въведоха солени, прогресивно растящи глоби, за да осигурят присъствието на хората си в пленарна зала, затова и не присъстват в списъка на депутатите с неоправданите отсъствия.

41 хил. лв. са постъпили в бюджета на НС през ноември от глоби, санкции, неустойки, наказателни лихви и обезщетения, става ясно от отчета за месеца. За същия период за заплати и възнаграждения на персонала, нает по трудови и служебни правоотношения, са дадени над 1,5 млн. лв.

Вижте списъка на отсъствалите за м.декември

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!