Предсрочни избори ще има, категорични са от ДБГ

OFFNews 07 октомври 2017 в 13:54 7500 2

Предсрочни избори ще има, категорични са от ДБГ

Предсрочни парламентарни избори ще има, това е мнението на председателя на „Движение България на гражданите“ Димитър Делчев.

Пред Дарик радио той заяви, че партията му поема път към антиГЕРБ коалиция и ще работи за разбиването на монопола им по места.

„Моделът Делян“ не е само в Хасково, в много български общини има по един човек, който раздава постовете, парите за обществени поръчки и се изживява като местния феодал и това трябва да бъде прекратено", каза Делчев.

Той обясни, че от партията му ще поискат от общините и министерствата списък с "назначените лели, чивочовци, братовчеди и други роднини". "Искаме да видим колко голям всъщност е този проблем", добави той.

Място в широкото обединение и антиГЕРБ коалицията имат всички партии, организации и местни коалиции, които искат промяна в страната, смята Делчев, но посочи, че в такава коалиция нямат място БСП и ДПС, "които пригласят на ГЕРБ в техните постановки".

Патриотите били потенциален партньор по места, но без "Атака".

Основна цел на това широко обединение е постигане на сигурност, борба с корупцията, добра бизнес среда и качествено образование, каквито в момента липсват, а промяната започва от местните избори, категоричен бе той.

ДБГ е силна партия и нашите общински съветници по места работят за изборите, допълни Делчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7705

2

gogule

07.10 2017 в 23:56

Aбе пич на вас от ДБГ не ви стана ясно че всеки ден да има избори вие сте аут ,разбираш ли АУТ !Това е !Хората не са глупаци -Борисов може да не е цвете за мирисане но вие какво предлагате -връщане на БКП/БСП на власт !Ами че от както сте се пръкнали вие само рушите нищо хубаво от вас !Сега на последните избори се видя какво сте и къде сте !На две магарета сламата не можахте да съберете и разделите ,а държава искате да командвате !Пък и СДС не било това което се представяше и с което излъга милиони хора !Само като си помисля Евгени Дайнов каъв десен може да бъде и в какво СДС е участвал ми настръхва косата !Те затова ревът срещу Антон Тодоров -защото започна да им изкарва кирливите ризи !
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews