Нешка Робева: Бареков ме спечели с всичките си обещания

OFFNews 28 май 2014 в 12:10 9636 58

Нешка Робева

Бареков ме спечели с всичките си обещания, заяви Нешка Робева в сутрешния блок на bTV.

Малко по-късно тя поясни, че всъщност не всичко й харесвало толкова много - не одобрявала, например, идеята всички ученици да имат таблети. За сметка на това била във вързторг от идеята за казармата.

Бареков предложи да има "образователна повинност" - мъжете без основно образование трябвало да  служат 1 г. и да излизат от казармата със средно специално образование. За висшистите тя трябвало да е 3-6 месеца.

“Ние имаме нужда от такава повинност, защото неграмотните в България започват да превишават грамотните. Неграмотни младежи да влязат в казармата и да излязат със занаят“, обясни Робева.

На въпрос на водещите защо тези хора са необразовани и не е ли по-добре да бъдат вкарани в учебно заведение, тя отговори, че „по всяка вероятност Бареков е виновен и за това“.

На Робева много й е харесало и обещанието за най-малките деца да има безплатни лекарства. На въпрос как ще стане това, тя обясни, че тази практика я има в цял свят. „Защо не се обърнете например към времето на социализма, за да видите как е ставало?“, попита тя.

„Кой проправи пътя на Бареков? Кой? Всичките тези политици, които 25 години обикалят и лъжат народа и този народ все още има капка вяра или надежда, че нещо може да се случи“, обясни Робева.

Тя обясни още, че не е защитник на Бареков, но е предизвикана да бъде такава. „Защитавам го, защото вие го нападете с голяма страст“, заяви Робева.

„Дали аз вярвам на Николай Бареков или не? Аз казвам така- аз имам нужда да му вярвам, в противен случай сме се завряли в тинята“ , допълни тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика