Най-накрая погнаха БСП за боклука на Бузлуджа (СНИМКИ)

OFFNews 08 август 2016 в 15:27 9057 5

Всяка година след събора на БСП Бузлуджа тъне в боклуци, които се развяват от вятъра цяла година.

Най-накрая депутатът от гражданската квота на Реформаторският блок Петър Славов попита управляващите: Допустимо ли е това?.

Славов сезира и пита Министерство на околната среда и водите дали ще извърши проверка за замърсяването на Бузлуджа от БСП. Петър Славов добавя, че освен че се замърсява, никой не се грижи после да бъде изчистено.

"Моля да ме уведомите и за резултатите от проверката, както и за наложените санкции на нарушителите", казва в писмото си до екоминистерството Славов. 

До депутата е изпратен сигнал със снимков материал за огромно количество отпадъци, останало след митинга на БСП на 30 юли тази година.

На изпратените до депутата снимки се виждат ясно агитационни материали на социалистите, дръжки на знаменца, както и опаковки от храни и напитки.

Те са разхвърлени на зелени площи в подножието на връх Бузлуджа.

„След БСП и потоп. Както обикновено, след кебапчетата на Бузлуджа, някой трябва да почисти след тях, както се случва и след всяко тяхно управление на страната.

Отговорност на организатора на всяко събитие е да се погрижи за почистването след неговото приключване, което в случая не е направено“, категоричен е Славов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13277

4

66

08.08 2016 в 22:13

Сергейовете да си изринат същността !!!

14469

3

случайно прочетох

08.08 2016 в 18:48

Не случайно им викат-червени боклуци!
След такова сборище, младежкото бсп да беше събрало нацапаното от дядовците и бабите им.
А и Корнелия, с този артритен глас, само веднъж да беше казала-"събери си боклука!" една троха, един памперс, нямаше да остане!
Ама не им е приоритет природата!

10564

2

ultra-73

08.08 2016 в 17:19

"„След БСП и потоп. Както обикновено, след кебапчетата на Бузлуджа, някой трябва да почисти след тях, както се случва и след всяко тяхно управление на страната."

Ясно и кратко - по-добре не би могло да се каже! Заедно с червеняшките кебапчии, би следвало да се омете/измете и цялата им прогнила партия от политическия живот на страната, пълна с дементи, олигавени по спомените за соца и ссср!

15914

1

поп Дръвчо

08.08 2016 в 15:54

След всички партийни мероприятия е такова. БСП обаче осират природен парк.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки