Миков: Не искаме държава, която да е повод да тръгнеш към Терминал 2

OFFNews 25 септември 2014 в 10:43 5290 25

Михаил Миков

Искаме държава, която всеки да усеща като нещо свое, а не като повод да тръгне към Терминал 2.

Това каза председателят на НС на БСП Михаил Миков по време на срещата си с млади социалисти на Водното огледало в Кърджали.
 
"Много политически партии и движения изчезнаха в прехода, защото бяха създадени с една цел – власт. БСП е тръгнала напред в тази кампания, без да се срамува от тези повече от 120 години, откакто социалистическата идея присъства в политическия живот на страната. БСП винаги е имала разбирането, че най – автентично представлява интересите на голямата част от българите", обяви още Миков.

По думите му, въпреки манипулациите, БСП ще получи доверието на хората, защото те искат справедливост, по-спокоен живот и най-вече повече държава и то не само в София и големите  градове.

„Ние ще успеем, защото България има нужда от лява политика, всички ние имаме нужда да се продължи това, което започнахме”, каза още Миков.

Той бе категоричен, че социалистите са доказали, че между десните управления може се води социална политика, макар и трудно. 

На Водното огледало Михаил Миков раздаде партийни книжки на млади социалисти, а по-късно се срещна с над 500 социалисти в центъра на Кърджали. Миков им благодари за подкрепата, която са оказвали на БСП през тези 25 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки