Манолова и Цачева си размениха обиди за „опорни точки“ в предизборен дебат

OFFNews 14 септември 2014 в 11:40 3644 5

Мая Манолова и Цецка Цачева използваха предизборен дебат в ефира на bTV, за да се обиждат на „опорни точки“.

Манолова посочи категорично, че служебното правителство на Георги Близнашки е било прекалено заето да играе ролята на политически ПР на ГЕРБ и затова не е имало как да организира честни избори. По думите на Манолова доказателство за това са уволненията в министерствата, за да „се реставрират кадри на ГЕРБ“.

На това Цачева отговори, че БСП нарочно слага фокуса върху служебния кабинет с надеждата хората да забравят за управлението на кабинета „Орешарски“.

Вие се провалихте. Едно е да искаш, друго е да можеш да го направиш, посочи Цецка Цачева.

Кандидат-депутатите на ГЕРБ и БСП се обвиниха взаимно, че се водят по „опорни точки“.

Мая Манолова не пропусна да спомене изпращането на кандидат-депутати на ГЕРБ в наводнените райони, за да почистват домове, като подчерта, че тя също се е включила в кампанията за помощ в наводнените райони, но без да вика медиите да отразят това.

От своя страна, Цачева призова всички партии да се откажат от кампаниите си и като ГЕРБ да отделят средства за пострадалите от бедствията, като не пропусна да отбележи, че за предизборната кампания на БСП са отделени най-много пари.

Манолова и Цачева все пак се обединиха около това, че МВР трябва да обърне по-голямо внимание на ромските квартали преди изборите. И двете обясниха, че са провели разговори с вътрешния министър Йордан Бакалов по въпроса.

Кандидат-депутатите бяха категорични, че партиите им са готови да съдействат срещу купуването на гласове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews