Мангъров пак срещу мерките, но като кандидат за депутат

OFFNews 13 февруари 2021 в 14:41 2989 0

Крайно време е да се намери начин тези абсурдни мерки да бъдат спрени.

Това заяви във Варна доц. Атанас Мангъров, който бе представен като водач на листата на АБВ във Варна за парламентарния вот. 

Считам, че сега е моментът, в който всички хора, които не са съгласни с мерките и икономическата разруха, до която се стигна, да излязат и да дадат своя глас за връщането към нормалността, заяви кандидат-депутатът Мангъров. Той подчерта, че Варна е сред най-силно засегнати региони от настоящата ситуация в туристическия сектор. 

„Известно е, че за миналата година спадът в сектор „Туризъм“ е около 70%. Именно затова е толкова важно хората да излязат и да гласуват разумно, за да могат нещата да се върнат в нормалното си състояние“, посочи Мангъров. Според него един не дотолкова тежък медицински проблем се използва по особено брутален начин за налагане на нелепи мерки. 

„Виждаме, че в магазини и автобуси хората са един до друг, а същевременно - например в ресторанти и фитнеси, са изолирани. Затова смятам, че всичко това трябва да престане, а това ще се случи, когато хората излязат да гласуват за връщане на нормалния начин на живот“, допълни доц. Атанас Мангъров, цитиран от пресцентъра на АБВ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика