ГЕРБ задраска избора на местната структура Корнелия Маринова за нов мандат в Ловеч

Тя обяви, че подава оставка като общински ръководител

OFFNews 15 септември 2023 в 16:01 4368 1

Корнелия Маринова

Снимка Фейсбук на Корнелия Маринова

От централата на ГЕРБ не подкрепят кандидатурата за кмет на Ловеч на Корнелия Маринова, която управлява града в момента. 

Това съобщи тя във Фейсбук профила си.

Маринова благодари на съгражданите си, защото са я направили "два пъти народен представител, председател на общинския съвет и два пъти кмет на Ловеч". 

Тя е била единствена номинирана за нов мандат и единодушно подкрепена от общинската структура на партията в града, както и от областния координатор на ГЕРБ. 

Във вчерашния ден бях уведомена от представител на централата на ГЕРБ, че кандидатурата ми няма да бъде подкрепена от централното ръководство. За мен кметският пост или листата за общински съвет никога не са били самоцел - беше тежка отговорност, която винаги съм се опитвала да нося с достойнство. За мен Ловеч не е пост, не е стол, не е длъжност – за мен Ловеч е и ще остане кауза! За да може ГЕРБ да се справи по възможно най-добрия начин в настоящата ситуация, още днес ще депозирам оставката си като общински ръководител. На всички, които бяха до мен в годините, благодаря! Натрупах опит, експертиза и контакти, които и в бъдеще ще използвам за доброто на Община Ловеч, разказва Маринова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

1

AntiZ

15.09 2023 в 18:07

Като махнеш няколко букви, става корнелия ***инова! Та малко като в "Опасен чар" с Тошко Колев: "накъде с това име, гражданино следовател?!" Накъде с това име, другарко ***инова?! ГЕРБ вече се евроатлантисá и се еманципирá, както би казáл нейният лидер боко тиквуний еднокнижний!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки