Георги Георгиев: ГЕРБ ще предложи практичен кандидат за кмет на София

Руските служби да се грижат за престъпленията в Русия, не у нас, коментира шефът на СОС нападението на ПСА и палатковия лагер пред него

OFFNews 19 август 2023 в 11:33 2571 1

Георги Георгиев

Снимка БГНЕС/архив

Председателят на СОС Георги Георгиев

Бих посъветвал руските служби да се грижат за престъпления на територията на Русия. България е суверена държава, имаме си достатъчно компетентни органи, които проверяват сигнали. 

Така председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев коментира новината, че в Русия е образувано наказателно дело за нападението над ПСА. 

Готови сме да обявим международен архитектурен конкурс какво да има на мястото в Княжеската градина, уточни Георгиев. Той припомни решението на СОС паметникът да бъде преместен и заяви, че има доста работа всеки ден на терен в София. 

За предстоящия местен вот в столицата Георгиев заяви, че ГЕРБ ще предложи практичен кандидат за кмет на столицата, който познава и може да решава проблемите на софиянци. Ще обявим кой ще е кандидатът ни през септември, има няколко кандидатури каза Георгиев, но не потвърди официално дали той е сред номинираните. 

Ние сме най-голямата дясна партия и сме длъжни да излъчим най-добрия кандидат, защото до момента не виждаме автентична силна дясна кандидатура, която да може да предложи на софиянци необходимите решения, коментира още Георги Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!