Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

ДПС обмисля вот на недоверие заради външния министър

OFFNews 27 март 2016 в 21:29 3992 3

Снимка ДПС - пресцентър

ДПС обмисля внасянето на вот на недоверие заради изказването на министър Даниел Митов за край на мултикултурализма, съобщава Нова телевизия.

Европа има огромен проблем години наред с провежданата политика на концептуален мултикултурализъм и културен релативизъм. Ерата на мултикултурализма и културния релативизъм е приключила, каза в четвъртък външният министър Даниел Митов.

Съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че премиерът трябва да бъде питан за думите на външния си министър.

Ние като ДПС трябва да съхраняваме сигурността и стабилността на държавата, нашите региони и всеки един отделен човек, каза Карадайъ.

При тази идейна разнородност в това правителство, включително и с това шизофренно поведение на някои персони, като част от сегашното мнозинство, не водят към добро нито страната, нито правителството, заяви Мустафа Карадайъ след провелата се областна конференция на партията в Смолян.

Нашите анализи показват, че нещата отиват към предсрочни избори. Ние така четем думите на Бойко Борисов, който е съставил този кабинет. Ние така четем думите и на основните фигури от основата партия ГЕРБ, в тяхното отношение и поведение към техните коалиционни партньори. Ние по този начин четем думите и на съставляващите различните коалиционни партньори на ГЕРБ. Самите те точно това казват - че вече не могат да са заедно, ще има развод, каза Карадайъ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews