ДПС не иска разни минувачи да му сочат вратата. Иска избори

OFFNews 08 май 2022 в 17:19 3129 4

Снимка БТА/Архив

Байрамът мина. Да се готвим за предсрочни избори! Да се готвим единни и обединени да защитаваме демокрацията в нашата родина България.

Така лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се обърна към хората в Караманци, където беше отбелязана годишнината от Майските събития през 1989 г., пишат от движението.

"Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата на нас. Вчера дойдоха отнякъде, в нарушение на Конституцията се наместиха в политиката и днес пак ни сочат вратата. Викат: „Ако не сте съгласни с нас, ей там е вратата!”, коментира Карадайъ.

"Затова единни и мощно да защитим демокрацията и свободата в България, единни и мощно да тръгнем да решаваме проблемите в страната, които днес имаме след всички тези кризи", апелира наследникът на Доган.

Според него се вижда как след 30 г. демокрация на терена на политиката в Народното събрание „се настаняват хора, които трудно биха дефинирали понятията демокрация и политика”.

"Имаме власт, която вече е на една година като министри, нищо че формално правителството е на пет месеца. Те тръгнаха с нарушаването на Конституцията и на законите в страната и до днес продължават по този начин. Тръгнаха с реваншизъм в период на множество кризи. Вместо да решаваме проблемите на хората и да търсим изход от кризите, те се занимават с реваншизъм", разкритикува властта той.

"Една година ги гледаме. Кризите се задълбочават от самите тях. Те създават нови кризи, вместо да решават проблемите. А от другата страна при комшията има проблем, има война, което допълнително засилва кризите, инфлацията, скока на цените. И вместо да търсим решение на проблемите на хората, ние се занимаваме с реваншизъм. По този начин няма да се оправят нещата в страната", категоричен бе лидерът на ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10935

3

borisboris

08.05 2022 в 21:09

ДПС - то беше част от управлението десетина години и допринесе за батака немалко. Последно гледах някаква техна стратегия за "догонващо развитие" на БГ, която незнайно защо много напомня на стратегията на единна Русия на путлер. всички знаем обаче до какъв пробив и ускорено развитие се стигна в Рашка.

10298

2

AntiZ

08.05 2022 в 19:31

Само електронно гласуване ще ги оправи тъпите неграмотници! Гледат машините за гласуване както теле в железница! Най-големите путинофили в Европа сме, защото сме и най-простата нация в Европа. Телефоните на 99% от населението, са по-умни от самото население. Хайде на избори, фес кремълски, да те видим!

1810

1

Maxim

08.05 2022 в 19:13

Тоя смешник се смята за фактор в БГ политика. Да отиде в Цирка там ще има по-голям успех.

 
X

Да помогнем на украинските деца!