"Днес започва путинизацията на България"

ОFFNews 22 април 2016 в 21:02 10709 24

Стефан Манов.

"Днес е преломен ден в българската демокрация, колкото и да не го осъзнаваме още. Започва путинизацията на България, която ще завърши със следващите парламентарни избори".

Това заяви пред телевизия BIT сънародникът ни Стефан Манов, който живее във Франция, след като се разбра, че българите в чужбина ще могат да гласуват само в дипломатическите и консулски представителства.

„Днес парламентът зачеркна 26 години история. Доживяхме да бъдем лишени от най-важното право – правото на свободен избор. Днес това, което парламентът направи, е посегателство към част от българската нация, защото тя не свършва на граничния пункт“, каза той.

Според него предложенията са обсъдени "по тъмна доба", а стенограмите на заседанията на правната комисия ги няма никъде.

„Навремето се подигравахме на показната комисия на Мая Манолова, където заседанията бяха предавани онлайн, но тогава поне знаехме какво си говорят“, допълни.

Манов се надява Росен Плевнелиев да наложи вето, а омбудсманът да сезира Конституционния съд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10564

22

ultra-73

23.04 2016 в 20:40

"Днес започва путинизацията на България"!

Започнала е много отдавна г-н Манов, достатъчно е да се разходиш из мненията и коментарите дори и в този сайт само и да разбереш, че нейните проводници са навсякъде, достатъчно е да погледнеш никовете им, за да разбереш, че тук се е напълнило с всякакви тролещи и тровещи българското национално самосъзнание, проруски сволочи, които се пъчат с образите на Башата на народите, или пък на масовия убиец-другаря Че. Но те, разбира се, са само върхът на айсберга, просто труженици на "тихия фронт", или както е по-модерно сега да се казва - хибридни воини:) Обект на разследване и прокурорско преследване би трябвало да бъдат много по-сериозните субекти и политически проводници на тази мимикрия............

11719

20

Краси

23.04 2016 в 14:10

Защо да търсим чак толкова далече ? Още когато мутрата спечели първите си парламентарни избори казах, че се връщаме в ерата на бай Тошо - и бях прав.

63994

15

Red or Dead

22.04 2016 в 23:43

@Ферхунде, това че съм зле е вън от съмнение, ако констатацията ти действа като успокояваща упойка, лошо няма.......

Само да припомня...къде ходят на “спявки“....ТИКВАТА...РЪПОНЯ...РАДКА.....кой се гордее със селфита в централата на ЦРУ....аз не съм видял още някой да се е снимал в Кремъл, още по-малко в Лубянка....
Само на мен ли ми се струва, че като тръцне Губернатора от козяка и шайката политпроститутки дружно се....посират...

И накрая, за сравненията с другите държави не са ти виновни “ченгетата“ а всички ние, нали знаеш кой е виновен за изядената баница....истината е, че просто ние като матрЯл сме доста по-зле от тях.....за това дердже вината си е изцяло и САМО наш....моя и твоя и на всички останали които им позволяваме да си разиграват безнаказано кончето...
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews