Борисов няма да излиза отпуск, управляващата коалиция била страстна

OFFNews 27 юли 2018 в 12:27 3862 3

Всички войводи са събрани на едно място, коалицията е страстна. Ние, ако сме еднакви партии, ако мислим еднакво, ще сме една партия. Но по някои теми мислим диаметрално противоположно. С коя партия си приличаме ние, за да направим коалиция?

Така премиерът Бойко Борисов коментира управляващата коалиция и скандалите в нея пред журналисти в Бяла. Не мога и аз да се направя на войвода от тях, допълни той.  

Няма такъв в света, който да казва моето решение е единствено или най-правилно. Държавата ни е обща, ние сме избрани временно. Когато има по-добро решение, изобщо не е страшно да си промениш предишното, обясни Борисов проактиката в ГЕРБ да се сменят позициите на 180 градуса в кратки срокове. 

Той посъветва депутатите да не прекрачват прага на доброто възпитание и да няма лични обиди и нападки. Но изрази задоволство от дискусиите и политическата битка в парламента. 

Тази година, както и през последните 17, когато бях главен секретар, кмет и премиер, няма да излизам в отпуск, отговори на журналистически въпрос Борисов. 

Той разказа още, че се е чул с омбудсмана Мая Манолова и вероятно в понеделник ще разговарят за хората с увреждания. 

Министър-председателят Бойко Борисов откри новопостроеният храм „Свети Пантелеймон“ в град Бяла. Той присъства на освещаването на църквата в града, за чието строителство правителството е отпуснало 55 000 лв. Русенският митрополит Наум отслужи света литургия при откриването на църквата, като след това заедно с премиера Борисов откриха паметна плоча в чест на дарителите. 

„Няма по-силно от вярата в Господ, колкото и да строим нови църкви те никога няма да са достатъчни. Полагаме огромно старание и не само за храмовете, но и за пространствата около тях. Нашата сила е да показваме направеното. Празнодумството го оставяме за други“, каза министър-председателят. Борисов допълни, че правителството отпуска стотици хиляди левове за ремонт, реставрация и изграждане на нови православни храмове. Кметът на Бяла Димитър Славов поясни, че това е първата построена църква от 100 години насам в общината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

3

aviatora

27.07 2018 в 18:08

Мутроооо, ти кога си написал два реда ве?!!!!

6012

2

David Alfandari

27.07 2018 в 15:48

До lokomotiv
Ми тоя кретен си е постоянно в умствена отпуска .
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки