Не!Новините искат 40 млн. по програмата за развитие на шармантността

15 януари 2013 в 13:43 2669 4

Не!Новините
Не!Новините

Окрилени от успеха на "Пайнер" в Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" от медия №37 оповестиха на своите читатели плановете си да спечелят десетки милиони от програмата за развитие на шармантността.

Нехаейки как се кандидатства за пари, те разчитат на настоящия текст да стане мегапопулярен и да няма как да откажат тия с фондовете.

Милионите, а защо не и милиардите, които Не!Новините ще вложат в следните аспекти, също като програмата на Пайнер да доведат до духовното извисяване на нацията:

- Подобрения на сайта и правенето му по-голям и метален, че сега е леко афиф и при вятър пада.

- Падащи менюта в падащите менюта. Шрифт, който свети в тъмното.

- Осигуряване на илюстрации към Не!Новините с 24% повече цици.

- Осигуряване на два петъчни оптимизма с Росен Плевнелиев седмично.

- Статистически анализ на успеваемостта и точността на седмичния Не!Хороскоп и сравнението с конвенционалните астрологизми.

- Наемане на 1000 кардараши с цел интеграция, а и да крадат идеи от Иво Сиромахов.

- Закупуване на Виенската филхармония, за да свири Хендел и Шостакович в моменти на творческа немотия, а и за да заглушава съседите, като си пуснат разни гадории.

- Възможност за закупуване на всички материални прищявки на zhelyo, защото много обича разни джаджи да щрака. И багер. Задължително багер за служебен автомобил.

- Закупуване на лична Не!Новинарска плажна ивица, която да пустее, щото морето е далече, много е пясък, храната е ужасна, а чешмяната вода не става за пиене.

- Брандиране на риби с логото на сайта за популяризирането му в средите на лапнишараните.

- Колоквиум. Не, глупости, просто е яко да ползваме тази дума тук.

- Наемане на 300 изключително глупави и неквалифицирани човека да тичат из областните центрове, продавайки стари вестници, за да се развият заетостта и конкурентноспособността сред другите медии.

- Организиране на летен боди-пейнт фестивал, в който може да се покрият хонорари само за момичетата-платна, но да има само средства за един маркер. Да им напишем на гърдите Не!Новините и да кажем "Боя няма, ама тъй-тъй сте голи..."

- 42 лева за зор-заман.

С тези средства медия №37 се надява да затвърди позицията си на медийния пазар и да се отблагодари на читателите си за безбройните палци, раздадени от началото на медията през 681 г. до днес.

Още новини от Не!Новините може да четете ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews