Итън Хоук кибичи пред Народния театър, не го разпознават

Вероника Шербанова 08 май 2012 в 16:38 5110 1

Итън Хоук излиза от хотела незабелязан от феновете. Снимка: Сергей Антонов
Итън Хоук излиза от хотела незабелязан от феновете. Снимка: Сергей Антонов
Актьорът Итън Хоук учи репликите си за филма "Getaway" незабелязан в градинката пред Народния театър. Феновете на Селена Гомез, който са обсадили Гранд Хотел София, го смятат за поредния минувач и дори не подозират, че имат друга холивудска звезда на свое разположение. 

Хоук също е отседнал в Гранд Хотел София. За разлика от старлетката обаче актьорът се движи свободно из София, без да е съпровождан от охрана. Оказва се, че актьорът днес не за първи път сяда в градинката пред Народния театър, където необезпокояван от никого заучава репликите си.

Актьорът от "Белият зъб" и "Големите надежди" се качи в колата си, без да привлече вниманието на събраните деца.

„Getaway”, в който участват Селена Гомез, Итън Хоук и Джон Войт, се заснема през нощта, като снимачният процес започва след 20 ч. и продължава до сутринта.

Снощи снимките са продължили до 4 часа. Живеещите в района на бул.„Васил Левски“, бул.„Патриарх Евтимий“ и ул.„Фритьоф Нансен“ са станали свидетели на истинска сцена с преследване, с участието на три американски полицейски коли. Районът е бил блокиран за автомобили и минувачи.

Итън Хоук стана популярен след участието си в драмата "Обществото на мъртвите поети" през 1989 г. Играе още във филмите "Тренировъчен ден" и "Гатака". Много обсъждан беше бракът му с актрисата Ума Търман и последвалият им развод.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки