Светльо Витков: Промените веднага стават само с камъни и "дърве"

OFFNews 18 септември 2014 в 16:43 2368 0

"Нашият принцип е кратък - не правим коалиции с никого. И да влезем в парламента - също няма да направим коалиция. Ако нечие правителство зависи от нас, ще излезем веднага".

Това заяви лидерът на партия "Глас Народен" на среща със симпатизанти в Пловдив. На нея присъстваше и ТВ журналистът Мартин Карбовски.

"Четири години от живота ми са дадени в този проект, който няма общо с нищо правено до този момент в България. Не знам дали имате представа какво е да започнеш проект, да го създадеш от нищото, от един гол ентусиазъм  и той да прерасне в над 1 % подкрепа от избирателите. Такава партия в България не е имало", каза Витков.

Той допълни, че пробиването в началото от страни изглежда лесно, но после следва затишие.

"Това е проблемът, защото хората искаме всичко да става веднага и сега по мирен начин не става. Сега обаче става само с камъни и дърве.

"Глас Народен" прилага политика на последователността. Ентусиазмът ни не свършва с първата битка.Каквото и да става, продължаваме напред", допълни той.

Според лидера на "Глас Народен" половината от избирателите в България живеят в големите градове.

"Проблемът е, че хората, които са отвратени от съвременната политика не гласуват, а не че има продадени гласове. Можеш да мотивираш отвратените да гласуват само ако си постоянен, последователен и като не се уморяваш, можеш да ги убедиш", каза още Светльо Витков.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша