Automotive Expo Sofia с изложение на автомобилната поддръжка и следпродажбен сервиз през юни

OFFNews 30 май 2023 в 13:32 4514 0

Автомобилна техника

Снимка Automotive Expo Sofia

Автомобилна техника

От 15 до 17 юни бизнес изложението ще събере в Интер Експо Център компании от страната и чужбина за части и компоненти на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, електромобили, сервизна техника, аксесоари, оборудване за бензиностанции и автомивки, електроника, дигитални решения и други.

Нужно е посетителите да закупят своя билет през портала www.automotive-expo.bg

Automotive Expo Sofia е подкрепено от световния бранд Automechanika. Изложението ще създаде условия за развитие на бизнеса за производители, дистрибутори, търговци, собственици и мениджъри на автосервизи и логистични бази и други.

Надграденият формат ще предложи всичко за сервизирането и следпродажбената грижа. Собствениците и мениджърите на автосервизи и центрове за поддръжка ще открият много стълбови и ножични асансьори, машини за баланс на гуми, зарядни устройства, компресори, AC машини. Сред тях е брандът Nortec Pro line, представян от Coframa. Ще откриете и интелигентния тахограф VDO DTCO 4.1. Новият модел, представен от Тахо Венци,  предоставя надеждни данни още по-сигурно, за по-ефективен трафик и наблюдение на търговията.

Участниците в Automotive Expo Sofia ще предложат много идеи – като RECARO Automotive и последните модели RECARO Sport C и RECARO Podium от BORICAR.

На изложението ще можете да откриете още предимствата на гамата автомобилни масла ELF, които ще разкрие TotalEnergies Marketing Bulgaria. Специално за турбодизеловите автомобили TIM 97 представя синтетичното и всесезонно Opaljet Longlife 4 5W30. То осигурява икономия на гориво, отличен студен старт и предпазва системата. Ще има още много предложения, защото автомобилните масла Duglas Oil, Tamoil, Wynn’s, RS200 са акцент на NIKO66.

Automotive Expo Sofia ще представи и продуктите за детайлна грижа на Car Wash. За измиването на всеки автомобил, включително и без керамична защита, е създаден А61 Detox Shampoo. Формулата включва силициева технология, която съживявя и подхранва повърхността, докато я почиства. Покритието Jade Graphene PRO KIT 10 H, издържащо до 6 години, се използва за надраскани повърхности. KeyMan.BG предлага софтуерно премахване на имобилайзери, кодиране, изработка на изгубени ключове с чип, автоключалки, подмяна на автобрави и др.

Ще се обърне внимание и на вредните емисии. Част от решенията, които ще бъдат предложени на изложението са  AdBlue - безвреден синтетичен 32,5% разтвор на урея, на щанда на Dinara oil. Върху AdBlue от BASF, гарантиращ пълна съвместимост със системата за последваща обработка SCR, се фокусира RESNOVA SRL.Използването на добавки за горивото, които подпомагат пълноценното изгаряне, е друг метод за намаляване на вредните емисии.

Присъстващите на изложение Automotive Expo Sofia ще открият новата 444 Premium LPG AFX-4. Под това кодово име ANTARES предлага на пазара продукт, който намалява вредните емисии, подобрява усвояването на горивото, удължава живота на горивната система и оптимизира работата на двигателя.

Най-важното
Всички новини
X

Да помогнем на украинските деца!