В части от 5 столични района спира водата днес

OFFNews 16 март 2022 в 05:06 788 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради ремонт на уличен водопровод на ул. „Лешникова гора“ във в.з. Габаро Азмата се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на кв. „Драгалевци“, в.з. Киноцентъра и в.з. Габаро Азмата

Монтаж на водомерен възел на ул. „Никола Габровски“ в ж.к. „Дианабад“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бул. „Д-р Г. М. Димитров“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Буенос Айрес“, ул. „Апостол Карамитев“, района между бул. „Д-р Г. М. Димитров“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Кирил Цонев“ и ул. „Владимир Трендафилов“. 

Във връзка с монтаж на водомерен възел в ж.к. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Св. Георги Победоносец“, ул. „Панайот Волов“, ул. „Белите брези“, ул. „Ален мак“, ул. „Изгрев“ и ул. „Стара планина“. 

Поради монтаж на пожарен хидрант на ул. „Клек“ в м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Клек“, ул. „Сребриста липа“ от № 26 до ул. „Бял равнец“. 

Изключване на уличен водопраовод по ул. „Суходолска“, кв. „Факултета“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на кв. „Факултета". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews