Спират водата в Белите брези, Хиподрума, Люлин и Дружба 1

OFFNews 22 март 2022 в 05:14 1465 0

Снимка OFFNews архив

Водата ще бъде спряна на адреси в ж.к. "Белите брези", "Хиподрума", "Люлин-център" и "Дружба 1" днес, 22 март, предупреждава "Софийска вода".

Заради пресвързване на уличен водопровод по ул. „Хайдушка гора“ в ж.к. „Белите брези“ от 9:30 до 21:30 няма да има вода в района на:

- ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Дойран“ до ул. „Кюстендил“ ;

- ул. „Царево село“ от ул. „Хайдушка гора“ до ул. „Кюстендил“.

Ако дейностите продължат над 12 часа, дружеството ще осигури водоноска на адрес: кръстовището на ул. "Царево село" с "Лерин".

Поради подмяна на хидрофорна уредба на бл. 132 в ж.к. „Хиподрума“ от 10 до 19 ч живеещите във вход А и вход Б - висока зона няма да имат вода. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска пред блока.

Строително-ремонтни дейности на ул. „Христо Фотев“ в ж.к. „Люлин-център“ налагат спиране на водата от 9 до 17 ч на ул. „Христо Фотев“, бл. 769 и бл. 769А. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците „Христо Фотев“ и „Добри Немиров“.

Строително-ремонтни дейности на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ в ж.к. „Дружба 1“ ще са причината за спиране на водоподаването от 9 до 21 ч на:

- бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до бул. „Христофор Колумб“;

- бул. „Асен Йорданов“ № 5 и №2 – „Национална гвардейска част“.

Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноски на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №29.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на тел. 0800 121 21 или да следят развитието на текущите теренни дейности в реално време тук: https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков