Purina влиза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ с кауза

На 16-ти септември Кучешката градинка в Южен парк 2 ще се превърне в арена на забавни предизвикателства като освен индивидуалните награди за всеки постигнат резултат Purina ще дари храна на Animal Rescue Sofia

OFFNews 25 август 2023 в 13:26 3704 0

пурина
...

За втора поредна година Purina участва в най-голямото издание от годишния календар на „Нестле за Живей Активно“ с кауза посветена на отговорното отглеждане на домашни любимци. Всички включили се в предизвикателството на Purina ще съберат фонд, който под формата на балансирана храна, ще отиде в помощ на кучетата в приюта на Animal Rescue Sofia.

„В ежедневните игри с нашите любимци и ние, и те ставаме по-добри, а е въпрос на воля да направиш нещо добро и за тази група на нашето общество. Партньорството ни с първата и най-голяма организация в България Animal Rescue Sofia, работеща за решаването на проблема с бездомните кучета и котки, е породено от споделените ни общи ценности за отговорно отглеждане на домашни любимци.“ Мариета Йорданова, Бранд мениджър Purina Pet Care, Нестле България

В миналогодишното градско издание „Нестле за Живей Активно! Град 2022“ с предизвикателството си Purina успя да дари 610 кг храна на Аnimal Rescue Sofia и вярва, че тази година още повече хора ще се присъединят към каузата.

За по-подробна информация следете каналите ни в YouTube и Facebook, както и страницата на събитието.

За Нестле за Живей Активно

Нестле като лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот, създава „Нестле за Живей Активно!“ през 2006г. в резултат на водещото убеждение, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки българин. Вече 18г. компанията провежда богат календар ежегодни събития, регионални издания, спартакиади, турнири, среща хората с различни форми активности, дава професионални съвети и насоки за здравословно хранене, промоцирайки физическата активист и балансирания начин на живот. През годините националната инициатива има над 200 партньора, събитията в календара ѝ са посещавани от над 500 000 души и тя е позната за 75% от населението. Спортните звезди Йордан Йовчев и Евгени Иванов са сред посланиците на инициативата, заедно с Тереза Маринова, Маруся Иванова, волейболните надежди от ВК Марица, Катрин Тасева и Екатерина Дафовска, които ежегодно се включват в изданията на “Нестле за Живей Активно” следвайки нейната мисия и мотивирайки още повече хора да водят здравословно ежедневие с повече движение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки