Прокуратурата забрани на братя Дамянови да напускат България

OFFNews 16 януари 2016 в 18:55 4076 2

Снимка "Дарик".

Един от братята биячи.

Окръжна прокуратура-Враца е постановила забрана на обвинените в убийство братя Дамянови да напускат пределите на страната, предаде "Дарик".

След произнасянето на Окръжния съд във Враца, с което искането на прокуратурата за задържане под стража на двамата не бе уважено, още същия ден от прокуратурата са наложили забрана за напускане на страната на Иван и Десислав Дамянови.

За наложените мерки са уведомени компетентните органи на МВР и им е разпоредено да не допускат излизането на обвиняемите от страната ни без разрешение на прокурора.

Съобщението се появява като опровержение на разпространените по-рано днес информации, че двамата братя, задържани за смъртта на 18-годишния Тодор във Враца, нямат забрана да напускат страната, както заяви тази сутрин говорителят на Окръжния съд във Враца Снежана Наумова.

Вчера Десислав и Иван Дамянови бяха освободени под домашен арест. Те са обвинени за умишлено убийство по хулигански подбуди, като тези обвинения могат да претърпят промени спрямо резултатите от аутопсията и експертизите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика