Няма да има вода в Овча купел 2, Люлин 4 и 5 и в части от още столични квартали

Водата спира и в Министерството на спорта

OFFNews 27 април 2022 в 05:55 1270 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Заради ремонт на магистрален водопровод по ул. „Производствена“ в м. Подлозище се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на м. Долни Смърдан - ул. „Суходолска“ от ул. „Околовръстен път“ до ВСУ "Любен Каравелов", м. Подлозище, кв. „Суходол“ - района между ул. „Траян Танев“, ул. „Овчо поле“, ул. „Суходолски път“ и ул. „3-ти март“, ж.к. „Овча купел 2“, ж.к. „Овча купел 1“ - района между бул. „Президент Линкълн“, ул. „Монтевидео“, ул. „761-ва“ и ул. „Промишлена“, ж.к. „Люлин 4“, ж.к. „Люлин 5“, ж.к. „Люлин 3“ - блокове от 367 до 371, ж.к. „Филиповци“ и кв. „Филиповци“. 

Монтаж на спирателни кранове по ул. „Симеон Радев“ в ж.к. „Бъкстон“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на бул. „Никола Петков“, ул. „Симеон Радев“, ул. „Преки път“ и ул. „Витошко лале“, бул. „Никола Петков“ от ул. „Симеон Радев“ до бул. „Александър С. Пушкин“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Градинарска“ в с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Старото училище“, ул. „Габровница“, ул. „Градинарска“ и ул. „Доброславски път“.

Подмяна на спирателен кран по бул. „Васил Левски“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на бул. „Васил Левски“ № 75 – Министерство на младежта и спорта.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews