Какво са Super Hot залозите и как да се възползваме от тях

OFFNews 21 април 2021 в 17:55 828 0

Операторите за онлайн залози добавят различни промо предложения, с които оферират нови и редовни потребители. Предвидени са оферти след регистрация, бонуси без депозит, казино промоции, стимулиращи активността на залагащите. В зависимост от личните си предпочитания, можете да се класирате за бонус и да следвате стъпките за разиграване.
WinBet се придържа към световните тенденции и се грижи за честото актуализиране на промоционалния списък. В сайта присъстват няколко оферти за нови клиенти, персонални бонуси и турнири с награди, чиито условия са описани подробно в https://efirbet.com/winbet-bonusi/.
В материала ще разгледаме по-нестандартно предложение, валидно за конкретни събития. Става въпрос за Super Hot залозите на WinBet, които се публикуват в спортния сегмент в определени дни от седмицата.

Кога и как да направим Super Hot залог


Офертата “Super Hot” представлява процентово увеличение на избрани маркети. Стандартният коефициент е завишен с около 20%, което носи по-големи печалби на залагащите.
Класиращите се пазари се добавят в спортната секция на УинБет около 10:00 часа в делничните дни – понеделник, сряда и петък. Трябва да се използват преди началото на събитието, а уреждането им се извършва след неговото приключване.
Супер Хот залозите са ограничени до три за текущия ден и са валидни единствено за футболни срещи. Онлайн букмейкърът добавя селекции със ставки между 2.00-4.00, които са взаимствани от водещите мачове за деня. Най-честите предложения са: двата отбора да се разпишат, оувър/ъндър и краен победител.
Прилагането на бонуса има своите особености. Можете да използвате super hot залога за игра на сингъл, но не и за участие с акумулатори или системи. Наложен е максимален лимит на облога на стойност 20 лв., а функцията Cash Out остава недостъпна за затваряне на селекцията.
Спечелената сума от залога попада в свободната сметка на участника и не е придружена от процес на разиграване. Може да се изтегли, ако е над лимита за получаване от 30 лв. и няма неусвоени кредити в акаунта.

Коефициенти и футболни залози в Winbet


Бонус “Super Hot” носи завишени коефициенти на три избрани маркета, което е в полза на потребителите, ако смятат опциите за удачни. Ако не сте съгласни с дневните предложения на WinBet, можете да се насочите към стандартните тиражи с изобилие от първенства и събития.
В българския букмейкър присъстват шампионатите на десетки страни, подредени в азбучен ред. Най-голямо значение се придава на Първа лига, топ 5 първенствата на Стария континент и европейските клубни надпревари. Публикувани са списъци със стотици пазари, включително някои необичайни опции като: голмайстор, да обърне мача, изпълнени корнери.
Коефициентите на WinBet са над средните на пазара, без да се разчита на Super Hot. Най-щедри са ставките при залог на голове и полувреме, но крайният изход не отстъпва на конкурентните компании.

Комбинацията от ежедневни оферти и разнообразни залози превръща родния бранд в предпочитано място за забавление. Заслужава си да се регистрирате в платформата, ако харесвате спортните залагания и искате да тествате уменията си. Не пропускайте седмичните Super Hot пазари, с които ще увеличите печалбите си с 20%.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews