Емили Тротинетката не може да изкара шофьорска книжка, лекарите ѝ отказали

OFFNews 08 април 2024 в 11:48 1980 2

Емили Тротинетката

Снимка Стопкадър

Емили Тротинетката

Даниел Йорданов, известен с псевдонима си Емили Тротинетката, не може да изкара шофьорска книжка след отказ на психиатри заради решения на ТЕЛК. 

В социалните мрежи Емили се оплака, че "нейна мечта е била съсипана". 

"На 8 януари започнах курсове за категория "А" във Варна. Успешно изкарах теорията и практиката, успешно си взех изпитите в ДАИ и бях отлично подготвена за СУМПС за мотор! Отидох в КАТ да си подам документите за книжка, но след като разбраха, че имам ТЕЛК, ме изпратиха да мина през комисия ТОЛЕК и тогава да се върна с решението. Вчера бях в Горна Оряховица, но както знаете, от детството си имам психични отклонения и травми и психиатрите се запънаха", обяснява Даниел-Емили. 

Причината психиатрите да откажат са диагнозите: специфични разстройства на личността, емоционално нестабилна личност, хипомания, хиперактивност, силна тревожност, депресивни епизоди и параноя, изброява Емили Тротинетката. 

Комисия ТОЛЕК-Горна Оряховица е решила, че Емили не е годна да участва в движението: "Много се разстроих и плаках, защото винаги съм мечтала да карам коли и мотори. Сега отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка и пак ще съм на пътя".

Емили стана известна с множеството си нарушения, докато кара тротинетката си. В началото на април 2023 г. тя и още двама инфлуенсъри - Тодор Огнянов (Тошо Куката) и Петко Атанасов (Чеченеца), бяха задържани заради гавра с болно момче в пловдивски мол. 

Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката бяха обвинени за това, че през април в социалните мрежи се появи клип с вързаното като куче момче - Денислав Делчев. Публикувалият видеото във фейсбук Милен Стаматов твърди, че вързаното на каишка момче е било принудено от Куката и Чеченеца да имитира куче пред камера. Емили казва, че е била принудена от Тошо Куката да участва във видеото с цел да предизвикат "фурор и скандалност" в социалните мрежи.

През юли 2023 г. делото бе отложено за пореден път. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

08.04 2024 в 15:02

браво на психиатрите

то документирана и доказана колко е луда

не искам да ми утрепе децата по пътя

14469

1

случайно прочетох

08.04 2024 в 12:24

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки