Дядо Коледа може да бъде оригинален

OFFNews 05 декември 2023 в 08:00 30222 0

Дядо Коледа

Снимка Gift Come True

Дядо Коледа с оригинални подаръци

Какво си пожелахте за Коледа? Смартфон? Не е ли време да заложим на нещо оригинално и неочаквано? Не, няма да е трудно, защото тази година платформата за преживявания Gift Come True – помага и на Дядо Коледа, и на вас. 

Ако любимите ви хора са от онези 76%, които мечтаят за екскурзия, има едно магично място в Родопите, където не само ще се насладят на тишината, далеч от градската джунгла, а и ще се научат да правят оризов клин.

В случай че са любители на високоградусовите емоции едва ли ще сбъркате, ако подарите АТВ преход в Етрополския Балкан или урок по зимен алпинизъм за начинаещи в Пирин.

Ако и това не е достатъчно – един мотивационен полет в кабината на Cessna 152 ще задоволи нуждата от адреналин с първия урок по пилотиране.

Да речем, че сте двойка, за която 2023-та е година на първата ви среща, а освен това сте заклети любители на татусите. Ваучерът за мачинг татуировки за двама с персонален дизайн няма конкуренция.

С какво можете да зарадвате младите родители или новоизлюпените баба и дядо? И за това има оригинално решение с предложение за уроци по плуване с бебето. Ето това е качествено и полезно преживяване с най-новия член на фамилията.

А ако все още сте в очакване на бебето, можете да подарите час удоволствие на бъдещата майка с релаксиращ масаж с био кокосово масло и сръчните ръце на професионален терапевт.

Някога популярната фраза „знаеш ли, че имаш страхотни очи“ вече има ново звучене - „знаеш ли, че имаш страхотни ириси“. Възможно е да се провери с персонализирана ирис снимка, подаръкът ви ще донесе и емоция, и нещо красиво, с което получателят да украси дома си.

И като заговорихме за оригинален, персонален подарък защо да не подарите нумерологичен анализ “Матрица на успеха” - Вашият личен софтуер. Обикновените хорскопи са отживелица, да живее личният софтуер! Изненадайте любим човек за Коледа със себепознание!

Пренасяме се в сферата на виртуалното, зада предложим среща с личния аватар. При това не къде да е, а в Космоса – това може да е преживяване и за цяла група ентусиасти. Говорим за мисия, която ще спаси Вселената. И това ако не е мотивиращо…

А може да се върнем на планетата Земя с нещо, което осезателно докосва сетивата. Творческата работилница „Керамика и вино“ предлага приятни часове не само за двойки, а и за приятелска компания. Всички си тръгват удовлетворени и опиянени от първия си опит в скулптурата.

Трябва да е нещо лично за мъжа, когото обичате? Вероятно толкова лично, колкото риза, ушита по негов размер, с неговите инициали. Доказани професионалисти ще я ушият от качествен плат по желание и ще я избродират.

Gift Come True обаче има оригинална идея и с какво да изненадате любимата жена. Персонална консултация с гримьор и урок по гримиране може да се окажат неочаквано добър ход.

Възможностите за подаръци от платформата, с които да блеснете, са много. Ваучерите за преживявания са с валидност 1 календарна година, в рамките на която могат да се заменят за всяко друго преживяване от платформата с богат избор от 500 + оферти.

Ако обаче сте решили да заложите на сигурно и да предоставите избора на нетрадиционен подарък на притежателя му, вземете гифт карта – вероятно ще му помогнете да осъществи някоя своя мечта, а Коледа е точното време за такива изненади. И понеже и Gift Come True обичат да правят подаръци на своите клиенти – в рамките на тяхната Лоялна програма всички клиенти, закупили 3 или повече ваучера, участват всеки месец в томбола за 3 гифт карти по 300 лв. всяка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл