БАТ представя на пазара най-модерната гама продукти без тютюн – veo™

OFFNews 25 септември 2023 в 18:01 4163 0

Снимка

• БАТ България обяви пускането на пазара на най-новата гама продукти без тютюн, съвместими за ползване с устройството за нагряване glo;

• veo™ е следваща стъпка в предоставянето на пълнолетните потребители на широка гама от продукти с намален риск*;

• Резултатът е продукт, който предлага изживяване без тютюн и без горене;

• България е една от първите държави, в които се представят новите продукти veo™, като предстои пускането им и на други пазари по света.

БАТ обяви пускането на първия си продукт за нагряване без тютюн, представен под световен бранд veo™. Съвместим за използване с устройството за нагряване glo, иновативният продукт предлага на пълнолетните потребители алтернатива на цигарите, която е без тютюн и без процес на горене. Най-новият продукт veo™ използва като основа растението ройбос (Rooibos), като предлага на пълнолетните потребители алтернатива на пушенето без тютюн.

Д-р Джеймс Мърфи, директор „Научни изследвания“ на БАТ коментира: „Само за десет години преминахме от предлагането на една иновативна категория продукти към изграждането на мултикатегорийно иновативно портфолио. Някои от тези продукти са на основата на тютюн, други – не, но всички те имат едно общо нещо: липсата на горене.

Разработвайки забележителни иновации, veo™ е следваща стъпка в нашето развитие и в постигането на основната ни стратегия за изграждане на A Better Tomorrow, предоставяйки на пълнолетните потребители най-широката гама от продукти с намален риск*.“

Стиковете на veo™ са направени от реконституирано листо на растението ройбос, при което по време на производствения процес се добавят висококачествен никотин и аромати.

При нагряване ройбосът има фин вкус, като резултатът е продукт, който предлага изживяване без тютюн и без горене.

Най-новите иновативни продукти са налични в търговската мрежа в страната и специализираните обекти на glo в големите търговски центрове като: The Mall – София, Paradise Center – София, Serdika Center – София, Ring Mall – София, Galleria Burgas – Бургас, Mall Plovdiv – Пловдив, Grand Mall Varna – Варна.

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови