Бареков: Проклет да съм, ако се продам на Доган

OFFNews 08 май 2014 в 20:53 10473 30

Заклевам се да бъда проклет, ако продам „България без цензура“ на Ахмед Доган, обяви Николай Бареков в Драматичния театър във Видин.

По-рано днес той обвини Волен Сидеров, БСП и ГЕРБ, че са се продали на ДПС.

Наричат ме популист - нека съм популист - че искам да извадя българския народ от бездната на бедността. Аз съм патриот, каза още Бареков.

Сидеров извърши най-голямото предателство, превърна се в мекере, защото продаде партията си и българските патриоти на Лютви Местан и ДПС, категоричен е лидерът на „България без цензура“.

Тези хора не са лоши, защото са турци, а защото са крадци, грабители на българския народ, за да строят палати, допълни бившият журналист.

За какво са им тези пари, които заграбиха от хората, за какво ще ги харчат, колко години мислят, че ще живеят. Тези пари няма да им донесат щастие. За да получите щастие, работете за хората, призова още Бареков.

Аз искам да вляза във властта по начина, по който съм влязъл, и да си тръгна по същия начин, каза той.

Срещу мен са партиите на статуквото – ГЕРБ, БСП, ДПС, които си имат патерици. Тези партии са моите опоненти. Избирайки нас на евроизборите - с цел предсрочни парламентарни избори, вие ще получите ново правителство с нов лидер в мое лице. Аз съм готов, заяви лидерът на ББЦ.

Бареков зададе четири въпроса към пълната зала, като обясни, че това е една бърза социология:

„Искаме ли предсрочни парламентарни избори?“, „Искаме ли ново правителство?“, „Искате ли ББЦ на власт?“, „Искате ли Бойко Борисов в затвора?“, обърна се лидерът на ББЦ.

На тази хлебарка Борисов, краят ще му бъде следният – ще го смачкам. Той открадна парите за магистрали, естакади, нито метър път не беше положен в Северозападна България, вашите пари отидоха, за да се откраднат милиарди за софийското метро. 3,5 млрд. отидоха там, от които откраднаха 2 млрд. Но най-много откраднаха от майките, децата, хората с увреждания и възрастните хора, обърна се към видинчани Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!