Втори дебат: Клинтън обвини Тръмп за жените, а той я заплаши със затвор

OFFNews 10 октомври 2016 в 08:31 8543 6

Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън – кандидати за президент на САЩ - преминаха и през втория си публичен дебат. Той премина в обвинения и дори нападки. А според резултатите Клинтън печели убедително.

Дамата водеше и в първия дебат.

Основни теми, за които двамата кандидати трябваше да споделят и защитят гледните си точки, бяха позицията на САЩ спрямо Русия, войната в Сирия, и борбата с е тероризма и „Ислямска държава”.

Но темата, която засегна в действителност, беше за отношението на Доналд Тръмп към жените. Според Клинтън изказванията на Тръмп за жените показвали какво мисли той за тях и какво им прави - той ги обижда и унижава.

Клинтън дори била чувала от родители колко са загрижени от неговото поведение в президентската надпревара.

Авангардният кандидат се защити, като каза, че изпитва голямо уважение към жените и заяви, че не е целувал или опипвал жени без тяхно съгласие.

За да върне обидата, Тръмп заяви, че стане ли президент ,ще нареди разследване на случая с изтеклите имейли на Клинтън и че поеме ли законността в страната, Хилари Клинтън ще бъде в затвора.

По сериозните теми в дебата имаше два акцента - Тръмп каза, че ако бъде избран за президент, ще прати по дяволите „Ислямска държава“. Хилари Клинтън пък каза за Сирия, че ще поиска разследване дали Русия извършва престъпления там.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

6

Victimized

10.10 2016 в 16:22

CNN почти обвини Тръмп, че оказвал сексуален тормоз върху Клинтън, защото често заставал зад нея по време на дебата. Всъщност според регламента на дебата и двамата кандидати имаха възможност да обикалят залата с микрофон в ръка. Тръмп обаче нарочно заставал зад Клинтън, за да я смущава, внуши CNN. Така беше продължена и тезата за неуважението, което Тръмп питаел към жените, виждайки в тях сексуални обекти. Теза, която Тръмп категорично опроверга в дебата.

Пропагандата на CNN обаче лпролича видео, публикувано в интернет малко след края на дебата. На него се вижда как от телевизията инструктират фокус група, представена от необвързани гласоподаватели. Внушението е те да повторят и потвърдят тезите, изказани от Клинтън.

Същевремеенно, според повечето мейнстрийм медии в САЩ Тръмп бил категоричен победител във втория дебат, докато единствено CNN дава убедителна победа за Клинтън. Вижте сами!

25665

5

Victimized

10.10 2016 в 14:23

А третия кандидат , дето не знае къде е Алепо , при положение , че е отишъл специално да го интервюират за положението в Сирия .
Това , толкова са им възможностите .....

77927

3

El Commandante

10.10 2016 в 12:48

Дамата?

Тва за тоя вещерски бабок ли?

9918

2

Пешо

10.10 2016 в 09:38

Баси ужасиите.
Жалко, че нашите кандидати не правят такива дебати -- щеше да има заместител на Бай Брадър.
 
X

Да помогнем на украинските деца!