Русия и Сирия спряха ударите над Алепо

OFFNews 18 октомври 2016 в 11:08 10670 16

Русия и Сирия спряха ударите над Алепо преди обявената хуманитарна пауза

Руската и сирийската авиация прекратиха от 10 часа днес въздушните удари в района на Алепо, съобщава БНТ, позовавайки се на ТАСС. Руският министър на отбраната Сергей Шойгу е казал, че предсрочното спиране на ударите е необходимо за прилагането на обявената вчера от Москва за 20 октомври "хуманитарна пауза".

Шойгу напомни, че мирните жители ще могат да напуснат Алепо по шест коридора, а за бунтовниците ще бъдат открити два. Той призова страните, имащи влияние върху въоръжените формирования на бунтовниците в източната част на Алепо, да убедят лидерите им да напуснат града.

Шойгу съобщи още, че военни експерти от редица страни ще започнат утре в Женева работа по разделянето на терористите и опозицията в Алепо. Руската група вече е пристигнала в Женева. Според него руската инициатива за "хуманитарна пауза" в Алепо на 20 октомври е призвана "да спомогне за успеха на работата на военните експерти" в Женева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

13

Black Hex

18.10 2016 в 12:22

Нищо, въ Партията има достатъчно жени за всички ви.
Ше се уредишъ.

радан кънев, иван костов, пепи белото, наско насков, светлю малинков... бах тия жени! Пали къщата и бягай!
ха-ха-хахххх.
омръзваш. и за лека жена не можеш да минеш. кален шорошошвестер. аре къш ти е.е татиту!

10538

11

Black Hex

18.10 2016 в 12:02

Биологичните отверстия, които ползваш като сексуални органи не са сърца. В грешка си.
Вярно е че мъжът е готов да потъне и с двете си глави в за.ника или ва.ината на една жена, ма не съм чул досега някой да си носи сърцето между краката...
"Ти си феномен ма жено", рекъл зарзаватко напращелов чеснов.
:)))

10538

9

Black Hex

18.10 2016 в 11:44

И не "сирийците ше менкатъ идилъ за алкайда", а фащинските кравари се опитват да им набутат иракския идил (бившите военни на Садам) да помогне на тяхното отроче Ан НАСРА! щото платените америкоски "бунтовници" от "свободната" човекоядна армия се насраха изцяло. И кери вижда как им изгаря "вложението" в Сирия. Те за тва чистят Мосул.
Ми че Мосул от близо 3 години е под ИДИЛ-ско управление. И се намира в Ирак - изцяло подкронтролна и окупирана от фащ територия. Ми че кери и банана кво уя му крепяха дасога 3 години? Що барем не им пускаха редовно бомби от въздуха, както правят руснаците с американските орки в Сирия?
Що бе траверс? Питай кери, може и да ти отговори.

10538

8

Black Hex

18.10 2016 в 11:39

Шесто- ъгълни или не

в разговорната реч циничното определение на онова, за което си мислиш е... "четвъртит".
Само за протокола.
Но пак повтарям, тебе няма да те огрее. Не ми се присламчвай. Търси бачикуко. Той ще те оправи по партийна линия и без пари. Пък и това си е висша евро-ценност при вас. Не ли? Не, не, ама ДА!
 
X

Да помогнем на украинските деца!